Tatal Biancai are un mesaj dur pentru fiica lui! „Daca se mai… ea pentru mine nu mai exista!”

Publicat: 21/02/2014 | 20:10
Tatal Biancai are un mesaj dur pentru fiica lui! „Daca se mai… ea pentru mine nu mai exista!”

Dupa luni intregi de scandal, tatal Biancai nu a mai putut sta departe de fiica lui si a venit in Capitala pentru a-i fi alaturi.

Jimi Dragusanu va sta doua zile in Bucuresti pentru a o sprijini pe fiica lui, dupa declaratiile facute de Adi Cristea. Barbatul sustine ca s-a saturat sa vada cum toata lumea o ataca pe roscata.

Tatal Biancai sustine ca Victor este un baiat deosebit
Tatal Biancai sustine ca Victor este un baiat deosebit

„Sunt ani de zile de cand tot privesc la dusmanii ei, nu cred ca sunt chiar dusmani. Cred ca multi isi reproseaza unele chestii! (…)Declaratiile lui Adi m-au facut sa apar in fata camerelor! Un barbat nu trebuie sa faca ce face el! Nu trebuie sa stie o tara intreaga! El a fost primul, inaintea lui Victor, daca o iubea cu adevarat o lua de sotie, dar nu e barbateste ce a facut!”, a spus tatal Biancai.

___

CITESTE SI:

„Ma dezgusta tot legat de Cristea!” Bianca l-a facut cu ou si cu otet pe fotbalist in direct la tv

Necazurile se tin lant, de ea! Divortul i-a afectat enorm parintii: mama ei sufera si plange, iar tatal a venit in Bucresti ca sa…

___

Socrul lui Victor Slav a mai precizat ca nu isi va ierta fiica, daca se va impaca vreodata cu Adi Cristea. „Sa nu mai incerce Adi! I-am spus Biancai, daca tu te impaci cu omul asta, eu nu te mai recunosc ca fiica! Au fost atatea certuri, nu merge! Sa se axeze pe altceva, sa o lase impace, sunt atatea fete! E diferenta de la cer la pamant intre Adi si Victor, eu am crescut printre fotbalisti si cunosc toate caracterele!”, a mai spus tatal roscatei.

Parintii lui Cristea nu au vrut-o pe Bianca

Jimi Dragusanu a marturisit ca parintii lui Adrian Cristea nu au placut-o niciodata pe fiica lui si ca, din acest motiv, nici el nu l-a indragit pe fotbalist. In schimb, are o parere foarte buna despre familia Slav.

Jimi Dragusanu spune ca nu vrea sa se bage intre Bianca si Victor
Jimi Dragusanu spune ca nu vrea sa se bage intre Bianca si Victor

„Partintilor lui Adrian Cristea probabil nu le-a placut de fata mea, nici mie nu imi place de Adi. Sunt copiii nostri, trebuie sa ii iubim. Daca le-am gresit cu ceva sau Bianca le-a gresit, le cer eu scuze. Parintii lui Victor sunt niste oameni minunati, le cer si eu iertare daca Bianca a gresit, dar pana la urma urmei noi, parintii, suntem neutri. Sa ii lasam pe ei sa faca sau sa desfaca ce au facut!”, a declarat tatal Biancai.

Tatal Biancai a spus ca a stat mult timp departe de fiica lui
Tatal Biancai a spus ca a stat mult timp departe de fiica lui

Tatal roscatei a mai spus ca, in perioada in care Bianca era cu Adi, vizitele la el erau foarte scurte. „Adi cu Bianca la mine treceau cam 5 minute, nici nu se racea motorul la masina. De sarbatori, ca sa vada parintii lui Adi, Biancca se ducea la Iasi, la mine stateau 5 minute! Eu nu m-am suparat! Am crezut ca ei vor aprecia, parintii lui Adi, dar nu au prea apreciat!”, a mai povestit barbatul.

„Locul lui Adi e pe teren!”

Tatal Biancai are un mesaj foarte clar pentru Adi Cristea. El vrea cu orice pret ca fotbalistul sa ii lase fiica in pace.

Tatal Biancai ii spune roscatei ca nu ar mai trebui sa se impace cu Adi Cristea
Tatal Biancai ii spune roscatei ca nu ar mai trebui sa se impace cu Adi Cristea

„Locul lui e pe teren, cat mai are de jucat, ca viata de fotbalist e scurta! Sa confirme pe terenul de sport, asta e! Sa o lase in pace, iar ea daca nu o lasa, pentru mine nu mai exista!”, a precizat Jimi Dragusanu.

Barbatul a povestit cum o suna Cristea pe fiica lui chiar in ziua nuntii.

„Bianca se pregatea de cununie, iar el o suna toata ziua si ii dadea mesaje! Nu-i frumos, un singur telefon trebuia sa ii dea, ca suntem oameni! Sa ii doreasca casa de piatra, i-a facut rau! Azi ne insuram si maine renuntam! Aletele au fugit in noaptea nuntii cu nasul inca!”, a mai spus tatal Biancai.

R.O.

Citește și...