Tatal Biancai il face praf pe Adi Cristea! Nu l-a suportat niciodata pe fotbalist: „Are un caracter infect”

Publicat: 21/02/2014 | 09:21

Telenovela Adi Cristea-Bianca Dragusanu-Victor Slav este departe de a de incheia. In ultimul "episod", si-a facut aparitia si tatal roscatei, Jimmy Dragusanu.

Invitata aseara intr-o emisiune de la Kanal D, Bianca a fost sustinuta din public de catre tatal ei, Jimmy Dragusanu. La un moment dat, barbatul a simtit nevoia sa intervina si sa-si spuna parerea despre Adrian Cristea.

Fotbalistul nu a fost niciodata in gratiile parintilor Biancai, dar acest lucru nu a parut sa iasa la iveala atunci cand aceasta se iubea cu el. Acum, de cand roscata este in divort de Victor Slav, tot mai multe adevaruri sunt spuse cu voce tare.

Tatal Biancai a venit ieri in Bucuresti pentru a-si face o serie de analize
Tatal Biancai a venit ieri in Bucuresti pentru a-si face o serie de analize

„Victor era barbatul pe care mi-l doream pentru Bianca. Cristea nu mi-a placut niciodata. Eu cunosc foarte bine caracterul fotbalistilor, el are un caracter infect”, a spus tatal Biancai.

bianca dragusanu

Cat despre o posibila impacare dintre Slav si fiica lui, barbatul a recunoscut ca spera din tot sufletul ca fata lui sa fie iertata si sa se impace cu sotul ei. In plus, acesta crede ca Victor va inchide pana la urma ochii la ce a facut roscata, dar doar daca o iubeste foarte mult. „Daca iubesti cu adevarat, mai poti ierta. Vreau sa ma intalnescu cu el si o sa o facem. O sa avem o discutie si sper sa il pot face sa se razgandeasca. Nu stiu, vedem maine”, a mai afirmat barbatul, in direct.

 

C.V.

Citește și...