Taximetristul violat nu mai stie daca raportul sexual a fost sau nu finalizat: „Motorasul era mort, nu puteam sa functionez cu cutitul la gat”

Publicat: 27/08/2012 | 00:00
Taximetristul violat nu mai stie daca raportul sexual a fost sau nu finalizat: „Motorasul era mort, nu puteam sa functionez cu cutitul la gat”
Taximetristul violat de Luminita Perijoc vrea sa isi spuna acum varianta despre cele intamplate in seara pe care nu o va uita prea usor.

Nicolae Stan, taximetristul care a trecut prin momente pe care le descrie terifiante, nu e sigur ca a fost chiar violat si nici macar nu stie daca raporurile sexuale au existat sau nu intre el si Luminita Perijoc.

„Raportul sexual nu s-a consumat pana la capat, de fapt, nu mai stiu daca am ajuns pana la final. Am observat ca are niste forme, dar n-am pus mana pe ea ca sa ma apar, am pus mana ca sa ii fac masaj. Nu m-am opus. Daca nu era cutitul banuiesc ca m-as fi lasat, nu era o femeie de lasat. As fi un mincinos sa spun ca femeia nu arata bine, nu pot sa zic ca nu am avut aventuri, dar in cazul de fata am zis nu”, a spus taximetristul la Acasa TV, la „Povestiri adevarate”.

Dupa ce femeia ar fi spus in fata procurorilor ca totul a fost consimtit si ca amandoi au impartit o sticla de vin, barbatul neaga tot. „Eu am depus juramant sa nu beau bauturi alcoolice”, a explicat el.

Nicolae povesteste acum calm ce s-a intamplat, dar nu stie ce vrea de la agresoarea sa.

„Cutitul era mare si miscarile alea rapide ma impresionau. Motorasul era mort, nu puteam sa functionez cu cutitul la gat. Nu as vrea sa ajunga la inchisoare. Nu stiu ce vreau de la ea. Am tresarit cand am vazut-o la spital”, a adaugat taximetristul.