Tentativă de sinucidere la Piaţa Unirii! Circulaţia metrourilor este oprită

Publicat: 10/11/2017 | 20:40
Tentativă de sinucidere la Piaţa Unirii! Circulaţia metrourilor este oprită

O persoană a încercat să se sinucidă la staţia de metrou Piaţa Unirii. Víctima a fost scoasă în viaţă de pe linie, informează antena3.ro.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, printre care două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, dar şi Detaşamentul Special de Salvatori. Potrivit reprezentanţilor ISU, bărbatul care a încercat să se sinucidă a fost prins între spaţiul dintre perete şi vagon.

„Metrorex anunţă că astăzi în jurul orei 19.30 la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia2 Republica- Eroilor, a avut loc o tentativă de suicid. Trenul a fost frânat. Echipele de intervenţie ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren, în paralel fiind alertat 112 conform procedurilor interne. Circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă până la venirea autorităţilor din domeniu şi rezolvarea situaţiei. Circulaţia va fi reluată normal imediat ce victima va fi scoasă de pe linie.

Victima a fost scoasă în viaţă de pe linie. La acest moment i se acordă primul ajutor. În curând va fi reluată circulaţia trenurilor în mod normal”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Citește și...