Teo si Antonio Passarelli au dat cartile pe fata! „Noi deja formam un cuplu!”

Publicat: 09/07/2014 | 11:39

Relatia dintre Teo Trandafir si Antonio Passarelli a starnit multe controverse in showbiz-ul autohton. Cu toate acestea, cei doi nu au nicio retinere sa vorbeasca despre sentimentele frumoase care ii leaga.

Teo si Antonia Passarelli vorbesc foarte frumos unul despre celalalt. Sutin ca au o relatie deosebita si ca ar face orice ca lucrurile sa nu se schimbe.

Teo sustine ca Antonio este un om deosebit
Teo sustine ca Antonio este un om deosebit

„Antonio face parte dintre cei mai destepti barbati din viata mea. Sunt onorata sa lucrez cu acest om pe care îl iubesc din adâncul sufletului meu. Nu ma rusinez deloc si o spun cu toata sinceritatea. As face orice sa continui sa lucram împreuna si ca toata povestea noastra sa continue, pentru ca invat in fiecare zi lucruri de la el, pe care mi le preda cu tandrete si noblete. Are toate calitatile pe care le-am visat vreodata la un barbat, prieten, companion. Antonio Passarelli este un om absolut special din viata mea”, a declarat Teo Trandafir pentru o emisiune TV.

Teo si Antonio Passarelli

Teo nu s-a aratat deranjata nici macar atunci cand a fost intrebata daca formeaza sau nu un cuplu in viata reala cu bucatarul.

____

CITESTE SI:

Premiera absoluta in televiziune! Teo a aparut pentru prima data nemachiata! “Nu am avut curajul sa imi arat fata!”

Nu mai e loc de interpretari! Antonio i-a declarat dragostea lui Teo in direct. Cuvintele lui te vor emotiona!

_____

„Eu inteleg intrebarea. Crezi in cuvânt de onoare? Atunci raspunsul este nu!”, a mai declarat prezentatoarea TV.

“Noi deja formam un cuplu!”

Nici Antonia Passarelli nu poate ascunde ceea ce simte cu adevarat fata de colega sa de platou.

Antonio spune ca ei formeaza deja un cuplu, dar nu ca barbat si femeie
Antonio spune ca ei formeaza deja un cuplu, dar nu ca barbat si femeie

„Noi deja formam un cuplu. Daca printr-un cuplu se intelege doua persoane care sa se bage sub plapuma într-o camera de hotel, atunci… Eu cu Dan Bittman am format un cuplu. Este importanta la maximum chimia pe care o ai cu un om, cu persoana cu care hotarasti sa traiesti o parte din viata… Si e Teo. Eu acum traiesc o parte din viata cu Teo…Nu pot sa o invit la un suc sa discutam despre ce îi place ei pentru ca avem probleme… Ma simt extraordinar în prezenta ei”, a declarat faimosul bucatar.

R.O.
 

Citește și...