Teo Trandafir, marturisiri care te vor face sa plangi!: „Sa va vorbesc despre despartiri. M-am agatat de el la propriu”

Publicat: 25/04/2013 | 22:02
Teo Trandafir, marturisiri care te vor face sa plangi!: „Sa va vorbesc despre despartiri. M-am agatat de el la propriu”

Teo Trandafir si-a adus aminte de o persoana foarte importanta din viata ei, motiv pentru care a ales sa-i aminteasca numele pe blog.

Teo Trandafir si Mircea Badea sunt prieteni foarte multi ani, iar de-a lungul timpului, la bine si la greu, cei doi au fost aproape unul de celalalt. Fosta prezentatoare tv a povestit pe blogul personal despre experienta pe care a avut-o cu realizatorul emisiunii „In gura presei”, care i-a fost coleg de platou.

In cea mai grea perioada din viata ei, Mircea Badea a fost alaturi de Teo Trandafir, care se afla pe patul de spital din Viena, unde a fost oeprata.

„Cand ma gandeam mai abitir sa va vorbesc despre despartirile care nu-s tocmai ce par, mi-a venit in cap Mircea. De care, in teorie, m-am despartit de niste ani. Care e, in cel mai simplu caz, suma patratelor dubiilor si ipotezelor mele, care de care mai crancene. Langa care am crescut si-am invatat chinul in doi si zburatul la trapez, adica unul lansa, iar celalalt prindea matematic. Care este intotdeauna, din punct de vedere personal, celalalalt punct de vedere, cel mai adesea cel corect. Alaturi de care am facut sute, mii de emisiuni si pe care l-am vazut in fiecare zi la ora cinci dimineata, cand detestam amandoi pe toata lumea in afara de noi doi, cei mai nefericiti oameni de pe pamant. Care radeam pe bune la televizor, pentru ca simteam grozav, desi eram pulbere pe dinauntru.

Stiti ce ma fascineaza la el? Injuraturile pe care mi le iau de la inamicii lui, care refuza sa-nteleaga, dar stiti ce-i aia, re-fu-za sa-nteleaga ca exista traire dincolo de politica si ecran exista daruire si prietenie, stiti ce zic? Cand am avut nevoie de el, Mircea a venit la Viena, iar ce nu v-a spus el, acest teribil, groaznic de Ivan si hun de Atilla, e ca acolo, la spital, m-am agatat de el la propriu, cu amandoua mainile si nu-i dadeam drumul sa ajunga la avion. Si stiu ca si-a pus problema ca nu va scapa la timp din stransoarea aia. Si stiu ca mi-a zambit si stiu ca m-a lasat linistita si fericita acolo, ca m-a facut sa rad. Si stiu ca a cantarit pentru o clipa posibilitatea sa n-ajunga la emisiunea aia. Si a ramas pana am inteles de bunavoie. Ca numai buna nu era voia. Si nu e prima oara cand am nevoie de el si alearga spre mine. Si nu-s singura. Doar ca la el asta vine firesc, nu vorbim despre asta, asa e-n firea lucrurilor!

Sigur, sunt pe lumea asta oameni care nu-nteleg ca exista viata dupa ce stingi televizorul. Ca daca ai pe cineva pentru care te-njura altcineva si tu nu te superi niciodata, e ok. Incepusem sa va spun care-i fascinatia mea in fata acestui om, de iubit sau blamat, la libera alegere. NU EXISTA roman in firea lui si-n puterea varstei, pe care, daca-l intrebi ce parere are despre Mircea Badea, sa intrebe care. Si sa astepte sa-si aduca aminte pe ce coperta de ziar l-a vazut. El e pentru fiecare, ceea ce e fabulos! ori, ori! Ori „sa moara, sa piara”, ori „Doamne, n-adorm fara sa-l ascult”. Pe cuvant! Si ma-njura unii pe mine, imi spun ce sa-i transmit! Cum sa faca, ce sa zica, sa faca emisiunea altfel… Ce-nteleg eu de-aici? Ca despartirile de pe ecran nu-s toate ce par, asa cum nici apropierile. Ca pentru mine, el e un reper, o sa faca parte cu siguranta dintre ultimele mele imagini, alea despre care se spune ca-ti defileaza prin fata ochilor inainte de. Ceea ce, sa ma iertati, e maaare lucru. Poate cel mai mare”, a dezvaluit Teo Trandafir pe blogul personal.

Teo Trandafir si Mircea Badea

C.C

Citește și...