Ți se sfâșie inima! Ce omagiu i-a adus lui Dany Vicol fetița sa, chiar înainte ca sicriul să fie scos din casă

Publicat: 12/09/2019 | 15:03

Fiica lui Dany Vicol i-a adus un omagiu acestuia chiar înainte ca sicriul să fie scos din casă. Cei care au asistat la emoționantul episod s-au întristat și mai mult și cu greu și-au putut stăpâni lacrimile. Tânărul avea o relație foarte frumoasă cu fetița sa. El și soția lui au devenit părinți de băiețel în urmă cu patru luni, iar copila a fost foarte fericită când micuțul a fost adus acasă.

Citește și: Imaginile durerii. Victima lui Mario Iorgulescu, condusă fără lăutari pe ultimul drum

Ce omagiu i-a adus lui Dany Vicol fetița sa, chiar înainte ca sicriul să fie scos din casă

La șase anișori, fiica lui Dany Vicol i-a adus un omagiu impresionant. Ea a desenat cu creta o inimă pe asfaltul din fața curții casei în care, până de curând, trăiau fericiți. În interior, ea a scris cu majuscule mesajul: “Te voi iubi, tati” și, ulterior a presărat mai multe petale de trandafiri roșii. Puteți vedea gestul copilei în imaginile din galeria foto a articolului.

Citește și: Mama lui Dany Vicol, transfigurată de durere! Ce striga lângă sicriul fiului ei. IMAGINI EXCLUSIVE

Dani Vicol va fi înmormântat în cimitirul din Rudeni, o localitate componentă a orașului Chitila din județul Ilfov. Potrivit unor apropiați, el își va dormi somnul de veci alături de sora sa, care s-a stins la vârsta de șase ani din cauza unei maladii mortale.

Citește și: Ce s-a scris pe crucea lui Dany Vicol. Niciun lăutar nu a cântat la înmormântarea lui

Dany Vicol a murit în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Citește și: Mesajul cutremurător apărut pe coroana depusă la căpătâiul lui Dany Vicol. Toți cei prezenți au început să plângă

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Citește și...