Timpul n-a iertat-o! La cei 36 de ani, pe tenul Crinei Abdrudan se vad primele semne de imbatranire: uite ce riduri are la ochi!

Publicat: 04/10/2014 | 00:02
Timpul n-a iertat-o! La cei 36 de ani, pe tenul Crinei Abdrudan se vad primele semne de imbatranire: uite ce riduri are la ochi!

Crina Abrudan nu mai este o pustoaica de 20 de ani, insa nimeni nu se astepta ca semnele imbatanirii sa inceapa sa-si faca locul pe chipul ei. La cei 36 de ani, fosta prezentatoare TV are deja riduri adanci si cearcane proeminente.

Cum are un trup de manechin, ai zice ca Abrudan inca este foarte tanara si putini sunt cei care stiu ca a ajuns, deja, la varsta de 36 de ani. La o privire mai atenta, insa, tenul ei arata intocmai anii pe care ii are sau chiar mai mult. Cel putin asta se vede in ultima perioada: fosta stirista afiseaza riduri proeminente in jurul ochilor si cearcane.

 

Nu a implinit 40 de ani, insa fosta prezentatoare tv incepe sa aiba mici semne de imbatranire
Nu a implinit 40 de ani, insa fosta prezentatoare tv incepe sa aiba mici semne de imbatranire

Riduri „laba gastei”

 

Crina Abrudan a fost mereu laudata pentru aspectul ei fizic si pentru simplul fapt ca a reusit sa se mentina in forma fara sa faca prea mari eforturi. Totusi, de ceva vreme, pe tenul Crinei se citesc primele semne ale imbatranirii. Desi nu are mai mult de 36 de ani, fosta prezentatoare TV a inceput deja sa faca in jurul ochilor asa-zisele riduri „laba gastei”, dar si pungi inestetice, care o fac sa para si mai imbatranita. Din pacate, nici macar un machiaj bine executat nu ii mai poate estompa ridurile, semn ca acestea trebuie rezolvate la chirurgul estetician, ca nu mai pot fi ascunse.

 

CITESTE SI:

Nu si-a revenit nici acum din depresie! Crina Abrudan inca il asteapta pe Gabi Popescu sa se intoarca la ea!

Crina Abrudan s-a dezbracat pentru turisti! Uite cum arata in costum de baie frumoasa prezentatoare tv

 

crina abrudan

Nu este adepta operatiilor estetice

 

Se pare ca fosta prezentatoare TV este constienta de aceasta etapa a vietii sale si nu are nici cel mai mic gand sa faca ceva in aceasta privinta. Crina nu este adepta operatiilor estetice, nici macar a solutiuilor nonchirurgicale, care implica tratarea ridurilor si a cearcanelor. De altfel, este consitenta ca aceasta imbatranire prematura e cauzata si de machiajul excesiv pe care l-a facut pe cand se afla la pupitrul stirilor, si care, usor-usor, i-a distrus tenul.

 

D.M.

Citește și...