Tineri PDL cu ceasuri desteptatoare si perne, in fata Parlamentului, pentru Antonescu! „E un lucru permanent, Crin lipseste din Parlament!”

Publicat: 22/02/2012 | 00:00
Tineri PDL cu ceasuri desteptatoare si perne, in fata Parlamentului, pentru Antonescu! „E un lucru permanent, Crin lipseste din Parlament!”
Mai multi tineri au venit, miercuri, la intrarea in Palatul Parlamentului, aducand perne, cateva ceasuri desteptatoare, un filtru de cafea si mai multe pahare cu cafea pentru presedintele PNL, Crin Antonescu, caruia ii solicita "sa se trezeasca".

Potrivit MEDIAFAX, in fata Parlamentului sunt prezenti circa 25-30 de tineri care tin in maini foi A3 pe care scrie: „Crin, somn usor, vise placute, puricii sa te sarute!”, „E un lucru permanent, Crin lipseste din Parlament!”, „Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!”, „Romania, trezeste-ma!”, „Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu”.

Tinerii au adus si cateva perne, solicitandu-i lui Crin Antonescu fie sa se trezeasca, fie sa doarma in continuare pe aceste perne.

De asemenea, tinerii au adus un filtru de cafea si cateva pahare de cafea, dar si trei ceasuri desteptatoare pe care le-au pus sa sune, ei spunand ca atat cafeaua, cat si ceasurile sunt pentru senatorul Crin Antonescu.

Tinerii au declarat ca protestul lor este adresat in special presedintelui PNL, senatorul Crin Antonescu, intrucat acesta lipseste de la serviciu, adica de la lucrarile Parlamentului.

Desi la inceput unii dintre tineri au declarat, pentru MEDIAFAX, ca fac parte din organizatia de tineret a PDL, ulterior acestia si-au declinat apartenenta politica si le-au spus jurnalistilor ca sunt „simpli tineri” care-i cer lui Crin Antonescu sa mearga la serviciu.

Citește și...