Tinerii imbracati doar in chiloti au mers cu metroul, in pofida amenintarilor Metrorex! Cum au reactionat ceilalti calatori

Publicat: 11/01/2015 | 17:54
Tinerii imbracati doar in chiloti au mers cu metroul, in pofida amenintarilor Metrorex! Cum au reactionat ceilalti calatori

Evenimentul denumit “Ziua fara pantaloni la metrou” a avut loc, duminica, 11 ianuarie, avand drept punct de plecare statia Piata Unirii 2. Mai multi tineri au venit imbracati normal pana aici, urmand ca apoi si-si schimbe vestimentatia.

Tinerii care au fost dornici sa participe la acest eveniment s-au strans in zona Hanul lui Manuc din Capitala, intre 14.40 si 15.00. Toti au fost imbracati normal, iar pe peron au renuntat la pantaloni ramanand doar in lenjerie intima.

Imbracati doar in chiloti, au luat metroul organizat, unii spre Piata Aviatorilor, altii spre Piata Sudului. Tinutele au fost oarecum uniforme: fetel au optat pentru pantaloni scurti sau chiar boxeri, varianta din urma fiind si preferata majoritatii barbatilor care au venit la acest eveniment.

Fara pantaloni la metrou

Initial, Metrorex a anuntat ca cei care vor participa la aceasta manifetstatie vor fi amendati, insa, din cate se pare, in cele din urma fortele de ordine angajate nu le-au facut nimic tinerilor, probabil si pentru ca acestia nu au avut un comportament deranjant din alte puncte de vedere decat al vestimentatiei.

Fara pantaloni la metrou

CITESTE SI:

Lora a primit un cadou XXX! Blonda spune ca se va afisa cu darul in public

Asaltul Laurei Cosoi catre reducerile din mall, filmat de paparazzi!

Calatorii care au mers cu metroul duminica in jurul orei 15.00 s-au amuzat pe seama tinerilor imbracati in chiloti. Pe de alta parte, au existat oameni care s-au aratat indignati de acest comportament si care au transmis mesaje chiar si pe pagina oficiala a evenimentului.

“Cu riscul de a fi luat peste picior, va intreb: daca tot imprumutati evenimente din „tarile civilizate”, de ce nu imprumutati ceva mai orientat spre cultura? De exemplu, un eveniment in care cei implicati sa care teancuri de carti pe care le-au citit si care sa impartaseasca experientele lor alaturi de alti calatori ar fi mai interesanta decat una in care sa ne plimbam in fundu’ gol, deranjandu-i pe cei mai in varsta si creand exemple proaste pentru copii. NU?!”, a fost mesajul unui barbat din Capitala pentru organizatori.

Fara pantaloni la metrou

Explicatia celor care s-au ocupat de manifestatia de duminica poate fi gasita tot pe pagina lor. Acestia explica actiunea drept un tip de “distractie organizata”.

“Credem cu tarie in ‘distractia organizata’. Activitatile noastre sunt o sursa distractiva de entertainment pentru participanti, pentru cei care se intampla sa fie acolo si sa ne vada live si pentru cei care ne urmaresc video-urile. E o reala satisfactie pentru noi cand venim cu o idée si o facem sa prinda viata. Prin ceea ce se intampla, speram ca aducem senzatii tari in locuri care in mod obisnuit sunt lipsite de asa ceva si le oferim oamenilor o experienta unica si o grozava poveste de spus. Iesim sa demonstram ca o farsa nu trebuie sa implice umilinta sau jena, ci ca pur si simplu scopul ei e sa faca pe cineva sa rada, sa zambeasca sau sa se opreasca sa observe pentru cateva momente lumea din jur.”, au explicat organizatorii evenimentului numit „No Pants Day”.

R.O.