Tinerii liberali din sectorul 6 au deszapezit casele batranilor din Vrancea

Publicat: 27/02/2012 | 00:00
Tinerii liberali din sectorul 6 au deszapezit casele batranilor din Vrancea
Au trecut mai bine de zece zile de la ultimele episoade de viscol care au lovit judetul Vrancea, insa in satele afectate de caderile masive de zapada multe gospodarii se afla inca sub nameti. Tinerii din PNL sector 6 au sarit, in acest weekend, in sprijinul oamenilor din comuna Brosteni, Vrancea, ramasi neputinciosi in fata tonelor de zapada.

Liberalii au vizat gospodariile unor batrani care nici pana la acest moment nu au reusit sa isi scoata de sub nameti anexele gospodariilor si cele cateva animale, singura lor avere.

„Chiar daca au trecut zile bune de la incetarea fenomenelor naturale extreme, viata in satele din zonele afectate este inca departe de a-si fi reluat cursul normal. Oamenii au in continuare nevoie de ajutorul nostru. Saptamana trecuta, cand am venit aici cu mai multe transporturi de alimente, paturi si imbracaminte, am vazut ca batranii sunt cei mai afectati, oameni care nu mai au putere sa se lupte cu muntii de zapada. Cantitatea mare de zapada care a cazut, ameninta acum siguranta caselor vechi, din chirpici, iar oamenii sunt speriati ca vor ramane fara un acoperis deasupra capului. De aceea, impreuna cu colegii mei de la organizatia de tineret, ne-am mobilizat pentru a incerca sa dam o mana de ajutor acestor oameni, pentru a scote din zapada putinul care le-a mai ramas”, spune Rares Manescu, presedintele PNL Sector 6.

Alaturi de romanii inzapeziti! Liberarii din sectorul 6 le-au trimis sinistratilor medicamente si paturi

Liberalii au iesit la deszapezire! Au pus mana pe lopeti si au curatat statiile de autobuz si de tramvai din sectorul 6

Citește și...