Toata lumea il cauta pe acest barbat! A agresat o tanara, in Piata Romana, chiar sub ochii trecatorilor

Publicat: 20/10/2014 | 14:57
Toata lumea il cauta pe acest barbat! A agresat o tanara, in Piata Romana, chiar sub ochii trecatorilor

O tanara a fost agresata in plina strada, chiar in centru Bucurestiului. Cu cateva momente inainte de a fi lovita de un barbat, aceasta a reusit sa ii faca o poza cu telefonul mobil.

Imaginea circula acum pe internet, iar toata lumea incearca sa il gaseasca pe barbatul violent. Se pare ca nu este prima data cand acesta agreseaza femei, in zona Romana din Capitala, iar cu atat mai mult este nevoie de ajutorul nostru.

Tanara a patricipat la un mars impotriva hartuirii stradale, iar imediat dupa aceasta, a cazut chiar ea victima unui astfel de incident foarte grav. Barbatul i-a adresat injurii, a bruscat-o si a lovit-o cu pumnul in fata.

Victima a depus plangere la politie, iar astazi a mers sa isi scoata certificat medicol-legal. Ea povesteste ca totul s-a intamplat chiar sub privirile trecatorilor, care insa nu au intervenit.

Agresiune Piata Romana

Semnalmentele agresorului sunt urmatoarele: 40-50 de ani, barba cu fire albe. Brunet, circa 1.70 m inaltime. Imbracat in echipament de biciclist si posesorul unei biciclete cu roti foarte groase, cu un sticker pe bara dintre ghidon si roata din spate.
Iata cum s-au desfasurat lucrurile, potrivit declaratiilor tinerei facute pentru metropotam.ro:

“1. un cetatean imi adreseaza cuvinte obscene in zona Piata Victoriei in Bucuresti, chiar azi, dupa marsul impotriva hartuirii stradale la care am si participat. Strig dupa el sa isi vada de treaba, el rade si mai zice ceva, apoi ne continuam fiecare drumul.

2. Imi continuu plimbarea ca peste 20 de minute sa dau iar de el in Piata Romana, la iesirea de la metrou de la coloane. Cu voce tare ma rastesc la el, ca sa auda si trecatorii de pe strada:

„Tu esti ala care m-a hartuit la Victoriei? Nu ti-e rusine? Cum sa vorbesti asa cu o femeie pe strada? Nu ai copii, mama, sotie sa stii cum e??” etc. Lumea se uita, el a inchegat cateva cuvinte fara sa le inteleg. Am plecat mai departe, frustrata inca o data ca iarasi nu pot face mai nimic impotriva agresorului.

3. Decid sa ma intorc sa ii fac o poza ca sa o postez mai tarziu pe internet cu titlul „uitati, asa arata o persoana care hartuieste verbal femeile pe strada”. Cand a vazut ca vreau sa ii fac poza a alergat spre mine – acum l-am pozat – dupa care m-a lovit.”

Daca il recunoasteti pe agresor, va rugam, contactati cea mai apropiata sectie de politie sau sunati la redactia Cancan.ro, pe numarul de telefon 0741 226 226, ori scrieti-ne pe pont@cancan.ro!

R.O.
 

Citește și...