Top 50 – Vedete din România fotografiate de paparazzi în cele mai rușinoase ipostaze! Cum au fost surprinse Antonia, Andra, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Delia, Inna și Oana Zăvoranu

Publicat: 27/10/2019 | 08:00

De-a lungul timpului, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut multe imagini cu vedete autohtone aflate în situații stânjenitoare. Chiar și atunci când au încercat să nu iasă în evidență, celebritățile în cauză nu au putut păcăli ochiul vigilent al aparatului de fotografiat, iar rezultatele au fost uluitoare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă Top 50 vedete din România fotografiate în cele mai… „rușinoase” ipostaze! (CITEȘTE ȘI: #10YEARCHALLENGE. CUM ARĂTAU ANDRA, GINA PISTOL SAU ANTONIA ÎN URMĂ CU 10 ANI. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

Atunci când sunt convinse că nu le vede nimeni, vedetele se relaxează și ele și ne oferă, uneori, latura lor mai puțin… studiată. Una este să te scarpini acasă, ferită de priviri indiscrete, ori să-i arăți lenjeria intimă iubitului tău, iar cu totul altceva este să faci asta în locuri publice!

Iată, însă, că vedetele noastre nu reușesc să se abțină chiar tot timpul… Din nefericire pentru ele, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a fost pe fază. La locul potrivit și în momentele potrivite! (NU RATA: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Fotografii memorabile

Situațiile jenante abundă, iar vedetele ar face, probabil, orice pentru ca aceste fotografii să dispară pentru totdeauna! Alex Velea mângâie posteriorul unui bărbat, Loredanei Groza i se vede lenjeria intimă (și nu numai), Andreea Marin este surprinsă scărpinându-se, iar Andreea Bălan își aranjează chiloțeii pe… plajă. Anda Adam și Victor Slav au fost surprinși jucându-se în… toaletă, Romică Țociu nu s-a putut abține până în cameră și a urmat ceva de nepovestit, Monicăi Columbeanu i-a ”fugit” un sân din rochie, iar Oana Roman a arătat exact ceea ce nu ar fi trebuit să arate decât partenerului de viață.

Și asta nu e totul. Cu lenjeria intimă la vedere au fost surprinse Delia, Inna, Bianca Drăgușanu, Ilinca Vandici, Oana Zăvoranu și Daniela Crudu. Unele dintre vedete au avut anumite dificultăți cauzate de consumul de alcool, iar altele au fost surprinse, în public, în momente mai mult decât intime. (VEZI ȘI: AMERICANII AU FĂCUT TOP 10 – CELE MAI SEXY POLITICIENCE. SURPRIZĂ! APARE ȘI CINEVA DIN ROMÂNIA)

Fotografiile sunt memorabile și vă veți convinge de asta accesând senzaționala GALERIE FOTO.

Citește și...