Totul a iesit la iveala! Cum a ajuns faimos Bobita din “Las Fierbinti”: “Adevarul e ca taica’miu….”

Publicat: 23/04/2015 | 16:14
Totul a iesit la iveala! Cum a ajuns faimos Bobita din “Las Fierbinti”: “Adevarul e ca taica’miu….”

Toata lumea il stie pe celebrul Bobita din serialul "Las Fierbinti", insa nu multi stiu ca omul Mihai Bobonete a dat de fapt viata acestui personaj. In adolescenta lui, actorul a lucrat ani la rand ca si carciumar, in localul tatalui sau. 

Mihai Bobonete devenit celebru o data cu rolul pe care il are in serialul de comedie „Las Fierbinti”, cel al unui carciumar haios, care se crede cu un intelectual mult peste ceilalti locuitori din sat.

 

Bobita

Tatal lui a fost carciumar

Pentru ca multa lume si-a pus intrebarea cum de Mihai Bobonete se simte atat de bine in rolul de carciumar si interpreteaza personajul cu asa lejeritate, ei bine, exista si o explicatie. Actorul a avut timp, in adolescenta, sa se antreneze in meseria de carciumar.

Bobonete a fost carciumar de mic
Bobonete a fost carciumar de mic

„Adevarul e ca taica-miu a avut 10 ani carciuma in Giurgeni, la soseaua nationala si am ars-o usor asa pe Bobita. Chiar eram Bobita. Aveam o Dacie Papuc cu sticlele la Harsova sa luam berea, ne intorceam cu ele. Chiar am fost carciumar. Nu prea ma distram. Cand te pune tactu’ la munca nu prea te distrezi. Dar faceam o gramada de bani. Vindeam peste la sosea, mai furam de la tata de acolo din visterie”, a povestit Boboneta la o emisiune de radio.

CITESTE SI:

Mihai Bobonete, un TATA model! Cum a fost surprins actorul alaturi de fetita si sotia lui!

Primele imagini de paparazzii cu sotia lui Bobonete si cu fetita lor! Cum arata nevasta actorului dupa ce a nascut!

 

Mihai Bobonete a dat de belea
Mihai Bobonete a dat de belea

Actor fara diploma

 

Mihai Bobonete si-a dat seama tarziu ca ii place sa faca glume in fata oamenilor si ca are o inclinatie artistica deosebita. Fara sa fie absolvent al unei facultatii de teatru si film, Bobita se descurca excelent atat in proiecte de teatru, cat si filme si seriale, dar si in spectacole de stand-up comedy.

 

Denisa Macovei

Citește și...