Tragedie cumplită pentru celebrul medic Ioan Lascăr! Soția lui a murit

Publicat: 29/03/2018 | 13:33
Tragedie cumplită pentru celebrul medic Ioan Lascăr! Soția lui a murit

Maria Lascăr, soţia celebrului medic Ioan Lascăr, a murit astăzi, informează spynews.ro. Femeia suferea de cancer pulmonar de mai mulți ani, iar astăzi a pierdut lupta cu boala cumplită.

Maria Lascăr a lucrat și ea în domeniul medicinei, fiind medic primar ginecolog. Bogdan Lascăr, fiul Mariei și al lui Ioan Lascăr, care trece și el acum prin momente cumplite, nu a urmat profesia părinților săi, el fiind artist plastic. Înmormântarea Mariei Lascăr va avea loc duminică la Cimitirul Bellu din BucureştiToți cei care au cunoscut-o pe soția lui Ioan Lascăr îi vor putea aduce atunci un ultim omagiu.

Ioan Lascăr este şeful Clinicii de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Floreasca. „Chirurgia este o profesiune extrem de responsabilă. Și faci asta numai pentru că îți dă voie Creatorul. Noi nu vindecăm, ci tăiem, punem lucrurile la locul lor, dar vindecarea este un proces pe care nu-l controlăm. Felul în care se vindecă o incizie aparține Divinițății. Noi nu avem niciun merit. Noi doar creăm condiții ideale de desfășurare a procesului natural de vindecare”, declara Ioan Lascăr într-un interviu pentru evz.ro.

Celebrul medic a fost anul trecut trimis în judecată într-un dosar, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu. În același dosar mai este cercetat și Radu Macovei, fost manager al Spitalului Floreasca.

Citește și...