Tragedie pe DJ 561. Doi oameni au murit într-un groaznic accident rutier, în comuna doljeană Giubega

Publicat: 13/01/2020 | 13:50

Două persoane şi-au pierdut viaţa, luni, pe DJ 561 D, în urma unui tragic accident rutier petrecut pe raza localităţii Giubega din județul Dolj. Alți șapte oameni au ajuns la spital, în urma accidentului. (VEZI ȘI: ACCIDENT MORTAL ÎN ALBA! DOUĂ PERSOANE AU RĂMAS ÎNCARCERATE)

„Pe DJ 561D s-a produs un accident rutier între două autoturisme. Din primele date se pare că unul dintre autoturisme s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, în condiții de vizibilitate redusă.

În urma accidentului, a rezultat decesul a două persoane, alte șapte persoane fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații de specialitate”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Restricții de circulație în țară

În județul Dâmbovița, este închis circulației DJ 713, între kilometrii 8+500 m și 16 (Cabana Dichiu – Cabana Piatra Arsă), drumul fiind impracticabil pe timpul iernii, informează Centrul Infotrafic, din cadrul IGPR.

Traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C Novaci – Rânca (Transalpina), judeţul Gorj, restricție menținută pe toată perioada sezonului rece.

Este închis tronsonul Rânca (kilometrul 34+800, județul Gorj) – Obârșia Lotrului (kilometrul 59+800, județul Vâlcea) al DN67C (Transalpina). (NU RATA: ACCIDENT VIOLENT ÎN TÂRGU MUREȘ! DOI RĂNIȚI GRAV, DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE ERAU S-A IZBIT DE UN CAP DE POD ȘI S-A RĂSTURNAT)

Circulația rutieră rămâne închisă pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, județul Argeș) până la kilometrul 130+800 de metri (Cabana Bâlea Cascadă, județul Sibiu), în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

În județul Gorj, traficul feroviar este blocat pe Secția de Cale Ferată 201 Târgu Jiu –Petroșani, la kilometrul CF. 79+200 de metri, din cauza unui șine de cale ferată fisurate.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, spun polițiștii.

Citește și...