Tragedie uriașă în România! Cântărețul și-a ucis soția și i-a dat foc

Publicat: 13/02/2019 | 12:52
Tragedie uriașă în România! Cântărețul și-a ucis soția și i-a dat foc

Fără doar și poate, este una dintre cele mai odioase crime comise din istoria României. Un cântăreț de 50 de ani din comuna ieșeană Ciortești și-a ucis în chinuri nevasta, iar acum a venit nota de plată. (VEZI ȘI: CRIMĂ LA IAȘI, ÎN ZIUA DE CRĂCIUN! ȘI-A DAT SEAMA CĂ A UCIS UN OM DUPĂ CE S-A TREZIT DIN BEȚIE)

20 de ani de închisoare a primit Eugen Petrucă, decizia fiind luată de Tribunalul Iași și nefiind definitivă. Eugen Petrucă era cântăreț la biserica din satul său de mai mulți ani și era cunoscut de membrii comunității ca fiind un om liniștit.

A stropit-o cu benzină și i-a dat foc, înainte de nuntă

Individul a comis fapta pe 17 august 2018, atunci când, în urma unui conflict cu concubina sa, Iulia Bulai, și-a ieșit din minți și a lovit-o până la moarte pe aceasta. După ce a lăsat-o fără suflare, dascălul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. (NU RATA, AICI: CRIMĂ PASIONALĂ ÎN IAȘI! UN BĂRBAT ȘI-A UCIS SOȚIA ȘI I-A SCOS UN OCHI DUPĂ CE A AFLAT CĂ ESTE ÎNȘELAT)

Doctorii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul femeii. Cei doi trăiau împreună de mulți ani și aveau o fată majoră. Ei aveau programată nunta la aproximativ două săptămâni după crimă, de aceea vestea crimei a fost cu atât mai șocantă pentru membrii comunității din Ciortești.

Citește și...