Trăistariu, despre prestaţia Luminiţei Anghel la Eurovision: „Nu e normal că i s-a dat nota 0”. Vezi ce părere are despre Cezar

Publicat: 10/03/2013 | 16:21
Trăistariu, despre prestaţia Luminiţei Anghel la Eurovision: „Nu e normal că i s-a dat nota 0”. Vezi ce părere are despre Cezar

Mihai Trăistariu este mulţumit de rezultatul finalei nationale Eurovision şi crede că Cezar are mari şanse să obţină un loc fruntaş in Suedia.

Cântăreţul, care in trecut a obţinut cel mai mare punctaj la Eurovision, cu piesa Tornero (172 puncte), este de părere că Cezar, câştigătorul etapei naţionale, a meritat să obţină primul loc.

„Au fost mai mulţi care m-au surprins mai mult decât mă aşteptam. Cezar este un contratenor de care România are nevoie, ne trebuie voci bune de băieţi. Mi-a plăcut Cezar mult. Eu sunt foarte mulţumit de rezultat, pentru că Cezar este ceva special şi vine cu ceva unic. Şi întotdeauna când vii cu ceva nou câştigi voturi”, a spus Mihai Trăistariu, potrivit Mediafax.

Totodată, solistul a declarat că a fost incântat, de asemenea, de trupa Electric Fence şi că a sperat că acestia vor câştiga.

electric fence

„Nu m-aş fi supărat dacă ieşeau ei învingători. Ca piesă care să ne reprezinte şi după prestaţia de aseară mi s-au părut buni cei de la Electric Fence”, a mai afirmat el.

Cât despre melodia Luminiţei Anghel, care a primit, din partea juratului Stefan Năftănăilă, nota 0, Trăistariu spune că s-a comis o mare nedreptate.

„La Luminiţa Anghel m-am supărat pentru că a luat o notă de 0. Nu e normal, pentru vocea, pentru piesa şi pentru prezenţa ei. A fost nefiresc”, a mai spus Mihai Trăistariu.

luminita anghel

 

Clara Văcaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...