Transformare uluitoare sau trucaj? Ruby a ramas fara cele mai de pret lucruri pentru ea: “Unde sunt…”

Publicat: 13/11/2014 | 17:56

De cand s-a lansat in muzica, Ruby a demonstrat ca stie cum sa iasa in fata printr-un stil propriu in peisajul autohton, avand foarte mare grija de imaginea ei.

Cantareata s-a remarcat in primul rand prin tatuajele care au inceput sa ii impodobeasca trupul, iar fanii i-au admirat intotdeauna “picturile” care i-au dat un iz aparte. Recent, insa, Ruby si-a socat toti fanii, acestia sesizand ca i lipseste ceva de pe bratul drept.

Ruby

Dupa ce a le-a aratat admiratorilor o imagine cu ea intr-o rochie cu o crapatura adanca si fara maneci, fanii au remarcat ca lui Ruby ii lipsesc tocmai tatuajele!

In imagine, se vede ca lui Ruby ii lipseste tatuajul de pe umarul drept
In imagine, se vede ca lui Ruby ii lipseste tatuajul de pe umarul drept

Imediat, toti au sarit ca arsi, mai ales ca desenele artistice erau foarte vizibile, pe o suprafata destul de mare a corpului. Daca nu este vorba despre un trucaj intr-un program profesional de prelucrare a imaginilor, atunci este posibil ca artista sa isi fi acoperit tatuajul printr-o interventie speciala, ceea ce ne este greu sa credem.

Ruby

„Unde sunt tatuajele???”, au intrebat-o imediat fanii pe Ruby.

CITESTE SI:

E o cheltuitoare desavarsita! Dupa doi ani de cariera, Ruby n-are nimic! Uite pentru ce a inceput sa faca economii

Am aflat tarifele celor mai iubit artisti din Romania! Cat trebuie sa scoti din buzunar daca o vrei pe Andreea Banica!

Are peste 16 tatuaje

Pe numele ei real Ana Claudia Grigore, Ruby are o pasiune declarata pentru tatuaje. Tocmai de aceea, trupul cantaretei are peste 16 astfel de picturi.

Ruby

Cantareata a marturisit ca si iubitul ei are aceeasi pasiune si ca nu se vor multumi doar cu ceea ce au “achizitionat” deja. Printre simbolurile pe care Ruby le are tatuate, se numara inima pe care scrie „mamaia”, o randunica pentru ca la Medgidia sta pe strada Randunelelor, flori de hibiscus si doua fundite pe picioare.

R.O.

Citește și...