Transformarea INCREDIBILA a Argentinei din „Regina”! Cat de mult s-a schimbat in ultimii ani!

Publicat: 21/05/2015 | 00:39
Transformarea INCREDIBILA a Argentinei din „Regina”! Cat de mult s-a schimbat in ultimii ani!

Raluca Tataru a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat rolul Argentinei din telenovelele "Inima de tigan" si "Regina". La sapte ani de la terminarea filmarilor, tanara actrita a avut parte de o transformare uimitoare. 

Au trecut sapte ani de la terminarea filmarilor celor mai de succes telenovele din Romania, este vorba de „Inima de tigan” si „Regina”.

Raluca Tataru

Pe platoul de filmare, o tanara actrita a trait momente de neuitat. Este vorba de Raluca Tataru, alias Argentina, cea care a avut parte de o experinta unica, din care a  invatat multe lucruri constructive, atat din punct de vedere uman, cat si profesional. Ultimul film in care a putut fi  urmarita Raluca a fost „Camp cu maci” (2011). De asemenea, aceasta a mai jucat in „Mostenire”, „Aniela”, „Iubire ca in filme” si „De ce eu?”.

Raluca Tataru

Totusi, in ultima perioada, „fiica cea mica a bulibasei Aurica” a aparut tot mai rar in fata camerelor, preferand sa se ocupe de alte proiecte de suflet. Astfel, tanara a continuat sa joace pe scena teatrului, insa este gata sa revina pe „sticla” cu unele „surprize”.

Raluca Tataru

A slabit foarte mult

Daca pe vremea telenovelelor era o pustoaica plinuta, in ultimii ani, actrita s-a transformat incredibil de mult. Astfel, a slabit vizibil si a devenit o femeie extrem de sexy. S-a tuns, s-a vopsit si a scapat de kilogramele in plus . Dovada o constituie cateva imagini pe care aceasta le-a postat pe contul ei de socializare.

Raluca Tataru

CITESTE SI:

Trasformarea SPECTACULOASA a inocentei Ionela din „Inima de tigan”. Acum este manechin si este de nerecunoscut!

O mai ţii minte pe inocenta Miruna din “Inimă de ţigan”!? În ce bomba-sexy s-a transformat acum, la 18 ani!

Prietena cu Doinita Oancea

Din fotografiile facute publice se vede ca tanara inca tine legatura cu fostele sale colege de platou, cum ar fi Doinita Oancea, cele doua intalnindu-se destul de des in timpul liber.

Livia Lixandru

Citește și...