Trei zodii de care să te fereşti de Revelion! Îţi vor purta ghinion tot anul, dacă le tii prin preajmă

Publicat: 27/12/2017 | 13:00
Trei zodii de care să te fereşti de Revelion! Îţi vor purta ghinion tot anul, dacă le tii prin preajmă

Superstiţiile de final de an sunt multe, însă asta chiar nu e de neluat în seamă. Alege-ţi cu grijă prietenii alături de care petreci în noaptea de Revelion şi încearcă să te ţii departe de nativii acestor trei zodii, dacă vrei să nu ai ghinion tot anul!

Persoanele născute în zodiile astea sunt un adevărat magnet de ghinion. Ar fi de preferat să te ţii cât mai departe de ei, dacă vrei ca norocul să rămână de partea ta în 2018.

Dacă ai prieteni născuţi în zodia Leu, atunci fă cumva şi nu sta prea mult în preajma lor. Nativii acestei zodii sunt persoane destul de ghinioniste. Nu prea reuşesc să facă ceea ce îşi propun şi totul funcţionează numai cu foarte multă bătaie de cap. De data aceasta lucrurile stau puţin diferit în sensul în care nu vor fi ei cei ghinionişti. Dacă ai prieteni în zodia Leului, încearcă să nu stai prea mult timp în preajma lor. Nu îţi doreşti ca în noaptea dintre ani să îţi verse cineva un pahar de vin pe rochie, să te calce pe pantofi sau să se blocheze liftul chiar când ceasul a vestit intrarea în 2018.

Capricornii ocupă detaşat primul loc pe podium, atunci când vine vorba de ghinion!  Nativii din această zodie sunt foarte bolnăvicioşi. În noaptea de Revelion vor strănuta şi vor îţi vor sufla nasul în continuu! Încearcă să nu stai prea mult în preajma lor, asta dacă nu vrei să te pricopseşti cu o răceală frumoasă chiar înainte de plecarea la munte cu prietenii tăi. Aveţi grijă!

Nativii Peşti nu vor trece ca peştele prin apă în noaptea de Revelion. Vor lăsa numai urme în urma lor şi o să provoace o mulţime de probleme celor care petrec pe lângă ei. Încearcă să nu stai pe lângă o persoană din această zodie când se aprind artificiile. Este foarte posibil ca o petardă să îţi pocnească la picioare.

Citește și...