Trupa Trident s-a reunit dupa opt ani! Cum arata acum cele trei blonde care faceau furori in 2006 cu fundul la vedere

Publicat: 09/06/2014 | 00:26

In anul 2005 trupa Trident dadea lovitura pe piata muzicala. Roxana, Loredana si Andreia s-au bucurat de un real succes, gratie imaginii extreme de sexy. Cativa ani mai tarziu au renuntat la muzica si au plecat care incotro. Acum s-au reunit in sfarsit!

Roxana, Loredana si Andreia au fost, fara doar si poate, cele mai dorite femei din Romania, in perioada 2005-2007. S-au lansat in muzica in formatia Trident si au cucerit publicul, mai ales pe cel masculin, gratie imagii extreme de sexy adoptate.

trident

Au inventat moda pantalonilor decupati la spate, cu jumatate de fund afara, iar succesul le-a fost garantat. Cativa ani m-ai tarziu au decis ca muzica nu este pentru ele si ca vor sa-si intemeieze o familie. Astfel, au renuntat la cariera si s-au indreptat care incotro. Acum, la mai bine de opt ani de la “despartire”, cele trei s-au reintalnit.

Trident la diferenta de opt ani: 2006-2014
Trident la diferenta de opt ani: 2006-2014

Fetele s-au distrat in parc alaturi de Andrei Badiu, iubitul Roxanei
Fetele s-au distrat in parc alaturi de Andrei Badiu, iubitul Roxanei

Au petrecut o zi de vis in parcul Harastrau din Capitala, si si-au jurat ca vor ramane prietene pe veci.


Andreia a disparut de tot din lumea mondena

Andreia Sibechi s-a maritat cu un evreu cu o situatie financiara foarte buna, iar la scurt timp dupa aceea a devenit si mamica.

andreia trident

Cei doi au impreuna o fertita, Sarah, in varsta de aproape trei anisori. Imediat dupa cununie, Andreia s-a retrat definitive din viata mondena.


Roxana se judeca cu fostul iubit

Pe vremea trupei, Roxana Sarbu era si ea fericita in bratele unui afacerist, cu care are tot o fetita, Oana, in varsta de sase ani.

Roxana e mereu vesela in preajma fetitei, insa nu a mai stat cu ea din august
Roxana e mereu vesela in preajma fetitei, insa nu a mai stat cu ea din august

La scurt timp dupa aceea insa, cei doi nu s-au mai inteles si s-au despartit. S-au judecat luni la rand pentru custodia micutei, iar barbatul a iesit castigator. Desi are drept de vizita, se pare ca acesta nu-I permite Roxanei sa-si vada copilul.

CITESTE SI

„Si-n Dubai calatoresc, ca-mi permit si nu muncesc!” Ce face si cum a putut sa se pozeze Loredana ex- TRIDENT! E de nerecunoscut

Roxana ex Trident e macinata de atacuri de panica: „Fetita mea spune mama altei femei. Ma trezesc in toiul noptii speriata”

Andreia de la Trident lucreaza doar cu lista de asteptare


Loredana are o viata luxoasa

Loredana se iubeste cu un miliardar britanic, Oliver, caruia i-a daruit o fetita, Larisa, in varsta de sase ani.

loredana trident

Cei trei locuiesc impreuna la Londra, insa Loredana si fiica ei sunt mai mereu plecate in vacante. Cele doua se distreaza de minune impreuna si aproape ca nu exista colt al lumii pe care sa nu-l fi vizitat.
 

F. Coman

Citește și...