Tzari, fiul Gabrielei Firea-Pandele, a implinit un an. Imagini de la petrecere

Publicat: 22/05/2013 | 18:23
Tzari, fiul Gabrielei Firea-Pandele, a implinit un an. Imagini de la petrecere

David Petru, fiul Gabriele Firea-Pandele si al lui Florentin Pandele, a implinit 1 an. Micutul a fost sarbatorit cu staif si a primit munti de cadouri, mai ales masini.

Micutul Tzari este pasionat de masini. O spune mama Gabriela Firea si a demonstrat-o singur, la petrecerea organizata cu ocazia zilei lui de nastere.

Tzari - 1

Micutul, care a implinit saptamana aceasta 1 an, a primit multe masini. Cel mai mult i-a placut una de curse, pe care o poate conduce singur.

Tzari - 2

De la volanul masinii a pus ochii si pe o domnisoara, de aceeasi varsta cu el. Nimeni alta decat fiica Sinomei Patruleasa.

Tzari - 3

Din pacate, in lumina recentelor evenimente, nasii micutului Tzari, Luminita si Gigi Becali, nu au putut fi prezenti la fericitul eveniment.

Tzari - 4

Aflati la Antena 1, Gabriela Firea si sotul acesteia au dezvaluit ca ziua de luni, atunci cand Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare, a fost una dificila.

„Giga Hagi era cu ochii in lacrimi”, a dezvalui Gabriela.

R.N.

Domnisoarele au inlemnit cand si-a scos tricoul! Vezi ce vedeta si-a incordat pectoralii si si-a strans viguros barbatia in mana!

 

Citește și...