Uite cum arată acum Aurelia Dobre, prima gimnastă din România care a pozat în Playboy! Imagini fabuloase

Publicat: 18/06/2018 | 16:38

Aurelia Dobre, prima gimnastă din România care a pozat în Playboy și-a întemeiat o familie în State. Cum arată acum multipla medaliată la campionate și olimpiade. (Console si accesorii gaming)

Aurelia Dobre este prima gimnastă din România care a devenit campioană mondială absolută, la Campionatul Mondial de la Rotterdam, din 1987. Aurelia avea mai puţin de 15 ani când a reuşit această performanţă, dar a fost nevoită să abandoneze gimnastica devreme din cauza unei accidentări.  În 1992, ea s-a mutat în America, unde s-a căsătorit cu Boyd Mofiz şi împreună au patru copii, Cyrus, Darius, şi gemenii Lucas şi Marcus. Și… se pare că băieții ei îi calcă pe urme și sunt îndrăgostiți de gimnastică. În prezent, Aurelia Dobre a ajuns la vârsta de 42 de ani. Este o doamnă cel puţin la fel de fermecătoare ca în vremea când cucerea milioane de fani din lumea întreagă ca gimnastă. Este coregrafă şi profesoară de dans la sala de gimnastică a soţului ei, din Maryland. (CITEȘTE ȘI: POZE NEMAIVAZUTE CU O MARE GIMNASTA DIN ROMANIA! COMPLET DEZBRACATA INTR-O REVISTA PENTRU BARBATI!)

Aurelia Dobre, alături de cei patru băieți ai săi

Aurelia Dobre, prima gimnastă din România care devine campioană mondială la individual compus

Născută la Bucureşti, 16 noiembrie 1972. A început să practice gimnastica la Clubul Dinamo Bucureşti sub îndrumarea antrenorilor Emilia Liţă şi Florin Ştefănescu. În ianuarie 1983 este selecţionată la lotul naţional de junioare de la Oneşti, unde se antrenează cu Atanasia Albu, Eliza Stoica şi Florin Ştefănescu.

  • Prima participare internaţională, în primăvara anului 1984, la Europenele de junioare de la Rimini. S-a pregătit la Centrul de Gimnastică din Deva, avându-i ca antrenori pe Adrian Goreac, Maria Cosma şi Octavian Bellu. În 1986, la CE de juniori, locul 1 la paralele şi sărituri, 2 la bârnă şi 3 la individual compus.
  • În 1987, la CM de seniori de la Rotterdam, 3 medalii de aur (individual compus, bârnă, echipe), 2 de bronz (sărituri şi sol). Prima gimnastă din România care devine campioană mondială la individual compus. Contribuţie la cucerirea argintului la echipe la JO de la Seul. Gimnastă cu un grad înalt de tehnicitate, eleganţă şi expresivitate în executarea unor exerciţii şi combinaţii de mare dificultate, inteligenţă şi un simţ motric deosebite. Maestră emerita a sportului.
  • După 1990, s-a stabilit în SUA. Căsătorită cu Fariborz Mofid, au împreună patru băieţi, Conduce ”Dobre Gymnastics Academy” în Gaithersburg, Maryland.

Goală pentru 50.000 de dolari

Frumuseţea şi senzualitatea ei au înfierbântat imaginaţia bărbaţilor în anul 1991. În acel an, românca a pozat complet goală pentru ediţia din septembrie a revistei Playboy Olanda. Pictorialul a fost unul incendiar, fosta gimnastă arătându-şi formele perfecte în toată splendoarea şi ar fi prmit 50.000 de dolari. (Oferta speciala playstation)

 

Citește și...