Uite-l pe Emil Boc la “impinge tava”. Fostul premier si-a cinstit „manechinii” cu preparate din peste

Publicat: 16/09/2013 | 00:32

Emil Boc, a iesit in oras cu baietii, mai exact la un fast food. Fostul premier si-a potolit foamea cu produse din peste la un mall si i-a “obligat” si pe insotitori sa manance preparate fara grasimi pentru mentinerea siluetei.

Dupa amiaza zilei de vineri l-a prins pe Emil Boc cu treburi prin Capitala. De altfel, prezenta sa la mall, fie la restaurant, fie la vreo cafenea, a devenit obisnuinta.

De aceasta data, ca sa-si potoleasca foamea inainte sa decoleze spre Cluj, fostul premier a facut un „pit stop” la un celebru restaurant din cadrul complexului.

Emil Boc a comandat si pentru
Emil Boc a comandat si pentru „manechini”

Insotit de doi colaboratori, trasi ca prin inel, fostul premier s-a oprit la un fast food cu specific pescaresc. Desi, in mod normal, politicianul si-ar permite sa manace la orice restaurant de fite, Boc a preferat sa ia pranzul la “impinge tava” unde preturile sunt mai accesibile si mancarea se prepara rapid.

Infometat, primarul a pus mana repede pe o tava si a inceput sa gesticuleze. Mai intai catre cei doi parteneri de „lunch” si mai apoi spre un tanar aflat in spatele tejghelei. Au vrut sau nu, cei doi insotitori au fost nevoiti sa accepte oferta edilului care i-a cinstit cu produse mai putin savuroase, fara grasimi, dar sanatoase. Asta si pentru mentinerea siluetelor de invidiat ale celor doi invitati ai politicianului.

(C.V.)

Banner

Citește și...