ULTIMA ORĂ! Clanurile din Bucureşti sunt în doliu! A murit celebrul lider interlop Nikos

Publicat: 22/11/2017 | 09:46

Durere fără margini pentru membrii clanurilor interlope din Bucureşti! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că celebrul lider interlop Nikos Chatzakis a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui stop cardiac.

UPDATE 13:32 Serviciul de Omoruri s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în cazul morţii lui Nikos Chatzakis, în vârstă de 42 de ani. A fost anunţată şi Ambasada Greciei în România de moartea acestuia, deoarece Nikos era cetăţean grec. Trupul neînsufleţit al celebrului interlop a fost dus la IML pentru necropsie.

Lovitură cumplită pentru membrii clanurilor interlope din Capitală! Nikos Chatzakis, celebrul lider interlop, a depus armele în faţa morţii.

Anunţul a fost făcut chiar de fiul renumitului interlop, care şi-a strigat public suferinţa.

”M-ai lăsat singur, tăticule! Ai plecat de lângă mine când aveam mai multă nevoie de tine! Sunt terminat! Îngerul meu, de ce m-ai lăsat, sufletu meu??? Taticu meu, Dumnezeu sa te ierte, ma, tatăl meu, de ce mai lăsat, ma, taticu meu, ma??? De ce, ma, taticu meu, ma??? Ce fac eu fără tine, Dumnezeu meu??? Dragostea mea!!!”, a scris sfâşiat de durere Dany, fiul celebrului lider interlop, strigându-şi suferinţa.

Celebrul lider interlop Nikos a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit primelor informaţii obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Nikos ar fi pierit în urma unui stop cardiac.

Nikos era extrem de cunoscut şi respectat în lumea Capitalei, fiind şi patronul unei firme de pază şi protecţie. El a ajuns de nenumărate ori în atenţia presei prin prisma fiului lui, Dany, care a fost subiectul a numeroase scandaluri controversate. Dany, fiului celebrului lider interlop, a scandalizat întreaga ţară după ce a apărut filmat în timp ce pălmuia o femeie pe plajă. Dany a fost de asemenea cercetat pentru tentativă de omor, după ce ar fi omorât un taximetrist căruia i-ar fi înfipt un cuţit direct în inimă.

Citește și...