ULTIMA ORA! Dan Diaconescu, implicat intr-un accident rutier in Bucuresti! Imagini LIVE

Publicat: 01/02/2018 | 13:44

Dan Diaconescu a fost implicat într-un accident rutier, produs într-un cartier de fiţe din Capitală. Din primele informaţii, se pare că impactul nu a fost unul violent, dar niciunul dintre şoferi nu a plecat de la locul incidentului. În imaginile filmate la scurt timp de la lovitură se observă că afaceristul nu pare rănit.

Potrivit paparazzilor Cancan.ro, Dan Diaconescu a fost să cumpere mâncare pentru patrupezii pe care îi are, iar la scurt timp după ce a plecat din magazinul de animale a făcut accident. Incidentul rutier s-a produs la o intersecţia dintre străzile Eliade cu Primăverii din Bucureşti.

UPDATE 14:00 – La scurt timp de la producerea accidentului, la faţa locului a ajuns şi soţia lui Dan Diaconescu.

Soţia lui Dan Diaconescu a venit într-un suflet la fostul prezentator, după ce a aflat că a fost implicat într-un accident rutier.
Soţia lui Dan Diaconescu a venit într-un suflet la fostul prezentator, după ce a aflat că a fost implicat într-un accident rutier.

Totul s-a petrecut cu câteva minute înainte de ora 14, după ce fostul realizator TV ce a cumpărat mâncare pentru câinii pe care îi îngrijeşte. El a ales să ia produsele de la un magazin aflat pe strada Radu Beller.

 

Citește și...