ULTIMA ORA! Liviu Guta, pe mana politiei ! Risca 5 ani de inchisoare

Publicat: 07/11/2014 | 23:04
ULTIMA ORA! Liviu Guta, pe mana politiei ! Risca 5 ani de inchisoare

Liviu Guta  este urmarit penal pentru infractiuni cu violenta, din cauza carora ar putea ajunge dupa grati, riscand o pedeapsa maxima de 5 ani de inchisoare.

In urma cu ceva timp, intre Liviu Guta si  Simona Trasca a fost un scandal monstru, cand manelistul a fost acuzat de tentativa de viol. Se pare ca dosarul a ajuns deja pe mana procurorilor, iar acesta trebuie sa raspunda in fata legii, insa, nu pentru tentativa de viol, ci pentru alte infractiuni.  Interpretul a fost chemat in fata politiei, pentru audiere, in calitate de faptuitor pentru savarsirea infractiunilor violare de domiciliu, lovire si amenintare.

Liviu Guta

Liviu Guta a fost acuzat de lovire si violente, amenintare si violare de domiciliu. Interpretul a fost deja citat si urmeaza sa fie audiat la Sighisoara.

Citeste si

Ultima declaratie a lui Liviu Guta despre scandalul cu Simona Trasca! „Mai bine imi puneam streangul de gat, decat sa…”

In plin scandal sexual cu Simona Trasca, Liviu Guta a facut un gest SOCANT! Vezi unde si-a cautat acesta iertarea

A fost acuzat de tentativa de viol

In vara acestui an, Simona Trasca si o amica a acesteia urmau sa ia parte la niste filmari alaturi de Liviu Guta, Serghei Mizil si alti cativa barbati. Dupa ce au baut alcool, Guta ar fi devenit agresiv, lovind usa de la camera in care era cazata Simona, pana cand aceasta s-a rupt.”Liviu Guta a tras cocaina pe nas si m-a invitat la baie sa prizam. Am solicitat sa i se faca un test antidrog. Eu nu am vazut, el mi-a spus sa mergem sa tragem pe nas in baie”, spunea Simona Trasca la vremea respectiva.

L.L