Ultimele detalii despre starea de sănătate a polițistului tăiat cu sabia în cap de un interlop. Un coleg l-a vizitat și… “Am rămas fără cuvinte!” Cum se simte Dan Ciprian Sfichi

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 10/06/2018 | 11:55

Dan Ciprian Sfichi, polițistul tăiat cu sabia în cap de un interlop în decembrie 2017, în timpul unei percheziții, continuă recuperarea acasă, după ce a supraviețuit ca prin minune. Omul legii a stat nu mai puțin de șase luni în spital. A fost externat și, rezent, a fost vizitat de Bogdan Bănică, liderul de la Suceava al Sindicatului Național al Polițiștilor.

Acesta din urmă a postat un mesaj pe contul personal de socializare și o oferit noi detalii despre starea lui Dan Ciprian Sfichi.

Intrând pe poarta mare în curtea îngrijită, l-am văzut. Era cu spatele, sprijinit într-o cârjă metalică. Am intuit că e el, după statură, chiar dacă ultimele luni şi-au pus amprenta vizibil asupra sa. Când s-a întors cu privirea spre mine, vă mărturisesc, am rămas fără cuvinte. La propriu. Cip,…atât am putut pronunţa desluşit…Am vrut să îl ajut să urce treptele. A refuzat categoric: Mă descurc, sunt băiat mare! Şi s-a descurcat! Le-a urcat singurel, fără sprijin. …. Am stat la poveşti apoi, cu el, cu familia. Am glumit, luând soarta la mişto. Mai lipsea puţin şi mă încuraja el pe mine: hai, mă, o să fie bine!. Mă uitam în ochii lui şi citeam VIAŢĂ. Exact VIAŢĂ îi citeam în ochi, şi încredere, şi…bucurie. Bucuria de a trăi, conştient fiind că a fost la un pas să dea noroc cu Sf. Petru”, a scris Bogdan Bănică pe contul personal de socializare.

Citește și...