Tragedie în Dâmbovița. Un băiețel internat într-un centru de servicii sociale a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator

Autor: Maya Radu
Publicat: 05/02/2019 | 11:54
Tragedie în Dâmbovița. Un băiețel internat într-un centru de servicii sociale a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator

Tragedie în Dâmbovița. Un copil aflat la un centru de servicii sociale a intrat în stop cardio-respirator. Un elicopter SMURD a fost chemat în zonă pentru a-l prelua de urgență. Din păcate, pentru micuț nu s-a mai putut face nimic. (VEZI ȘI: ANCHETĂ ÎN DÂMBOVIȚA! UN BEBELUȘ NĂSCUT PREMATUR A MURIT)

Copilul beneficia de măsuri de protecție socială și se afla la Complexul de Servicii Sociale din orașul dâmbovițean Găești. Se pare că acesta avea mai multe probleme medicale și starea sa de sănătate s-a degradat brusc, marți dimineață.

Toate eforturile, în zadar

Potrivit mditv, este vorba despre un băiețel de 7 ani, pentru care s-a solicitat ambulanța. Medicii au constatat că este în stare foarte gravă, așa că în zona a fost chemat de urgență și un elicopter SMURD pentru a-l prelua. Din păcate, copilul, care fusese abandonat de părinți încă de la naștere, a decedat, în ciuda intervenției medicilor.

Copilul era hrănit doar cu sonda și suferea de afecțiuni foarte grave, fiind încadrat în grad de handicap.

Complexul de Servicii Sociale Găești funcționează în subordinea DGASPC Dâmbovița. La acest centru sunt internați copii cu dizabilități grave și probleme de sănătate severă, aflați în sistemul de asistență socială și protecția copilului. (VEZI ȘI: TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN DÂMBOVIȚA! ȘI-AU GĂSIT FIUL MORT ÎN BAIE, CHIAR ÎNAINTE DE A SE CĂSĂTORI)

Citește și...