Un bărbat a fost bătut și înjunghiat în stația de metrou Unirii din Capitală

Publicat: 12/03/2019 | 22:39
Un bărbat a fost bătut și înjunghiat în stația de metrou Unirii din Capitală

Un bărbat a fost bătut și înjunghiat în stația de metrou Unirii din Capitală. Se pare că acesta a avut o altercație cu un tânăr, care l-a înjunghiat pe bărbat în zona umărului stâng. Acesta a fost transportat de urgență la spital. 

„În urmă cu aproximativ o oră, prin apel 112, a fost sesizat faptul ca un bărbat a fost agresat la coborâre spre stația de metrou Unirii. Din primele date, bărbatul de 46 de ani a avut un schimb de replici cu un tânăr, iar cel din urmă  a fost lovit în zona umărului stâng. Ulterior bărbatul a constatat ca sângerează și a solicitat ajutor. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind prezentat la camera de gardă cu o plagă în zona umărului, posibil produsă cu un obiect tăietor. Victima, la acest moment nu dorește sa formuleze plângere. Cercetările sunt continuare, din oficiu, de Brigada Poliție Transport Public sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente”, a transmis poliția Capitalei.

Bărbatul agresat a fost dus la spital și no dorește să depună o plângere. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Brigada Poliţie Transport Public sub aspectul  pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violente.

Citește și...