Un bărbat de 32 de ani a fost înjunghiat mortal, în miezul zilei, la Sebeș

Publicat: 16/05/2018 | 14:39

Un bărbat de 32 de ani a murit după ce a fost înjunghiat, în plină stradă, la Sebeș. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Atacatorul a fugit de la fața locului și este căutat de autorități.

Incidentul a avut loc, în miezul zilei, în Sebeș. Bărbatul de 32 de ani a fost lovit cu cuțitul chiar în zona inimii. Martorii au chemat de urgență ambulanța însă medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) În timp ce bărbatul era prăbușit la pământ, atacatorul a fugit de la fața locului, iar acum este căutat de autorități.

Totul ar fi pornit de la un conflict

Se pare că atacul a survenit după un conflict spontan izbucnit între victimă și agresor, în timp ce se aflau pe o terasă de pe str. Dorin Pavel.

„La Sebeș, în urma unui conflict spontan ce a avut loc pe terasa unui local public, un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat de un altul de 37 de ani. Autorul a fugit de la locul incidentului și este căutat de polițiști.”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Citește și...