Un bărbat din Botoșani, condamnat la închisoare cu executare după ce l-a înselat soția! Cum a fost posibil

Publicat: 19/07/2020 | 16:35
Un bărbat din Botoșani, condamnat la închisoare cu executare după ce l-a înselat soția! Cum a fost posibil

Un bărbat din Botoșani a primit o condamnare la închisoare cu executare, după ce a fost înșelat de soție. Citește mai jos cum s-a ajuns la așa ceva.

Botoșăneanul a primit, vineri, o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru șantaj, însă va petrece patru anii după gratii, pentru că mai avea o condamnare. 

Bărbatul a fost condamnat pentru că l-a șantajat pe amantul soției sale. M.V. aflase de la un prieten că soția lui îl înșală cu un individ, care, de asemenea, era căsătorit, scrie monitoruldebotosani.ro

Poliția i-a făcut un flagrant

Pentru a se răzbuna, bărbatul înșelat a decis să i trimită mesaje soției celuilalt bărbat. Pentru că aceasta nu a reacționat, M.V. a pus mâna pe telefon și l-a sunat direct pe amantul soției sale cerându-i 5.000 de lei pentru a nu publica pe internet eventuale imagini pe care le-ar fi deținut.

Amantul nu s-a lăsat șantajat, ci a înregistrat discuțiile și le-a pus la dispoziția polițiștilor. Oamenii legii au organizat un flagrant, făcându-i dosar penal pentru șantaj. 

După mai mulți ani de judecată, botoșăneanul a primit, vineri, condamnarea definitivă la Curtea de Apel Suceava. Bărbatul va sta patru ani după gratii. 

Foto: Shutterstock