Un bărbat din Gorj, în stare gravă la spital după ce a căzut de pe turla unei biserici

Publicat: 13/03/2019 | 20:12
Un bărbat din Gorj, în stare gravă la spital după ce a căzut de pe turla unei biserici

Un bărbat de 35 de ani, administratorul unei firme de construcții din județul Dolj, a ajuns la spital, miercuri, după ce a căzut de la o înălţime de peste 18 metri, în timp ce făcea reparaţii la o biserică din localitatea Bumbești-Jiu, judeţul Gorj.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, bărbatul a căzut prin podul turlei Bisericii „Înălțarea Domnului” Bumbești-Jiu, județul Gorj. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul din Târgu-Jiu, evenimentul fiind înscris în categoria accidentelor de muncă.

Inspectorii de muncă și Poliţia Gorj au deschis o anchetă în acest caz şi fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii acestui eveniment.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, județ Dolj, cu privire la faptul că, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, ar fi căzut de pe acoperișul unei biserici, la care executa lucrări de reabilitare. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi urcat pe acoperișul bisericii pentru a monta un paratrăsnet, iar la un moment dat, tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit”, a declarat pentru MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind dus direct în sala de operație.

Citește și...