Un bărbat din Măgurele a fost legat de calorifer şi bătut zile în şir de poliţistul pedofil! „Am făcut puşcărie 3 ani şi jumătate fără să fiu vinovat”

Publicat: 10/01/2018 | 23:59
Un bărbat din Măgurele a fost legat de calorifer şi bătut zile în şir de poliţistul pedofil! „Am făcut puşcărie 3 ani şi jumătate fără să fiu vinovat”

Un bărbat din Măgurele a făcut mărturisiri cutremurătoare despre ce a păţit din cauza poliţistului pedofil, Eugen Stan. Bărbatul susţine că Eugen Stan l-a bătut zile în şir şi l-a legat de calorifer pentru a-l face să recunoască o infracţiune pe care nu o comisese.

„În 1997 s-a furat un motor în localitatea Măgurele. Am fost luat de la ora 21.00 de doi poliţişti, de el (n.r.- Eugen Stan) şi încă un prieten de-al lui şi care şi acum e la secţia de poliţie din Măgurele. Am fost luat din pat, dus la secţia de poliţie şi bătut până dimineaţa. Luau aleatoriu oameni, îi luau prin rotaţie. Dacă erai un băiat amărât şi care nu avea un sprijin, un avocat, ei făceau ce voiau din tine. Se furase un motor. Am fost legat de calorifer, mi-a fost pusă o hârtie în faţă şi m-au pus să dau o declaraţie şi să recunosc furtul. Ce să recunosc, dacă nu am furat? M-au luat la picioare, mi-au dat pumni. După câteva zile iar m-am pomenit cu ei. M-au făcut vânăt, am trăit un calvar. M-am dus la Parchet la Buftea. Le-am spus care e problema. Au fost chemaţi şi le-a spus procurorul: «Domnule, dacă nu aveţi probe, lăsaţi-l că nu e bine ce faceţi». M-au luat şi ce credeţi că s-a întâmplat? Iar m-au bătut. Am recunoscut până la urmă, ca să mă lase în pace. Am făcut puşcărie 3 ani şi jumătate. Apoi mi-au spus să spun că am furat şi un porc de la cineva din gospodărie. Să mint că aş fi lucrat la acel om în curte şi aşa aş fi furat porcul”, a declarat bărbatul din Măgurele la WowBiz.