Un bărbat din Prahova, dispărut de trei zile, a fost găsit într-o râpă

Autor: Maya Radu
Publicat: 19/08/2019 | 16:34
Un bărbat de 68 de ani, din Prahova, și-a pus pe jar familia și a determinat alertarea autorităților după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia l-a dat dispărut de vineri, când au și pornit căutările. Jandarmii, polițiștii și rudele l-au căutat și au făcut apel și la oricine îl recunoaște după semnalmente și poză. 
Abia luni, după trei zile, s-a reușit identificarea bărbatului dispărut. Acesta a fost găsit pe raza comunei Dumbrăvești, într-o zonă greu accesibilă. Bărbatul se afla într-o râpă, cu vegetație abundentă, la circa 60 de metri de un drum pietruit. (VEZI ȘI: UN COPIL DE 8 ANI DIN SIBIU A DISPĂRUT DE ACASĂ, DUPĂ CE A PLECAT LA CERȘIT)

Camerele de supraveghere au fost de mare ajutor

Activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Primăriei Dumbrăvești, care a pus la dispoziția polițiștilor, în timp util, înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere amplasate în comună. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigații medicale. Deocamdată, el nu le-a spus polițiștilor cum a ajuns acolo. (CITEȘTE ȘI: LA CINE SE AFLA DE FAPT ”TELEFONUL DISPĂRUT” AL LUIZEI?! )
Citește și...