FOTO. Un bărbat de 50 de ani s-a aruncat de la etajul 2 al Spitalului de Urgență Craiova

Publicat: 13/11/2018 | 14:43

În cursul zilei de marți, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul 2 al Spitalului Județean de Urgență Craiova. (NU RATA, AICI: UN TENOR DIN CRAIOVA NU A AVUT NOROCUL LUI BUSU! A MURIT PENTRU CĂ NU A AVUT CINE SĂ-L OPEREZE)

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) care au stabilit faptul că bărbatul are 50 de ani şi este din Ciupercenii Vechi, acesta fiind internat în respectivul spital.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  În prezent sunt efectuate manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT A MURIT DUPĂ CE S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL AL DOILEA AL SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENŢĂ PIATRA-NEAMŢ)

„Cel mai probabil a făcut un episod de sevraj”

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 50 de ani, internat ieri în Clinica de Gastroenterologie a spitalului nostru pentru hemoragie digestivă superioară exteriorizată prin melenă. Pacientul, un consumator cronic de etanol, cel mai probabil a făcut un episod de sevraj şi a plecat din salon, şi-a scos toate perfuziile, şi-a scos accesul venos pe care îl avea în acel moment, a plecat pe altă secţie de la acelaşi etaj şi s-a aruncat pe fereastră, în ciuda faptului că au ţinut de el şi l-au surprins un medic şi alte persoane”, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova, citată de jurnalulolteniei.ro.

Starea pacientului este extrem de gravă

„A fost surprins imediat, au intervenit medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe, l-au intubat şi l-au pus pe ventilator. Primeşte soluţii perfuzabile, în acest moment se continuă investigaţiile pentru continuarea îngrijirilor medicale de urgenţă.

Cu siguranţă, pacientul va rămâne internat deoarece starea acestuia este extrem de gravă. În funcţie de rezultatele explorărilor biologice şi investigaţiilor imagistice, se vor lua şi alte decizii privind alte măsuri terapeutice”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Cu două zile în urmă, o pacientă internată la Bârlad s-a aruncat de la etaj și a murit

O femeie de 73 de ani care suferea de mai multe boli, internată la Spitalul Municipal din Bârlad, a murit, duminică, după ce s-a aruncat de la etajul 1. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal din Bârlad, Adrian Gheorghiu, a declarat pentru Mediafax că femeia în vârstă de 73 de ani a fost adusă vineri cu o ambulanță, din mediul rural.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

A fost adusă cu accident vascular cerebral, cu hemipareză stângă, cu mai multe comorbidități cardio-vasculare. A fost internată la Neurologie, pe lângă simptomatologia bolilor ei, prezenta și agitație psihomotorie. Era sub tratament, sub supraveghere, (…) a fost și legată, conform protocolului pe care îl avem, dar într-un moment, când se trezea că e liniștită, spre dimineață, spre ora 05.00, a sărit”, a spus Adrian Gheorghiu. (VEZI AICI DETALII)

Citește și...