Un biciclist a făcut furori pe străzile troienite din București! Cum s-a îmbrăcat acesta, deși Capitala e sub cod portocaliu de ninsori viscol

Publicat: 23/03/2018 | 13:54

Încă de noaptea trecută Bucureștiul se află sub cod portocaliu de ninsori abundente și viscol, iar autoritățile au avut grijă ca informația să ajungă la toți românii. Fără să-i pese de temperaturile scăzute însă, un bărbat din Capitală a ieșit cu bicicleta îmbrăcat ca pentru o zi călduroasă de primăvară. Plimbarea lui a fost surprinsă de mai mulți șoferi în traficul aglomerat din oraș, iar imaginile au ajuns pe Internet. Chiar și pe pagina oficială a celor de la Ministerul Afacerilor Interne a apărut o înregistrare, pe care biciclistul care a făcut spectacol pe bulevardele din București a distribuit-o, postând și un mesaj.

Biciclistul care i-a destins pe șoferii nervoși în traficul infernal din Capitală se numește Valentin Bunea. El are 37 de ani, este de profesie inginer și iubește sportul. După ce au apărut mai multe filmări cu el în timp ce pedala îmbrăcat în pantaloni scurți și tricou, el a lăsat un comentariu la postarea făcută de cei de la Ministerul Afacerilor Interne: Nu știu cum sunt alții dar eu prefer să nu stau intrafic / în metrou.

„Acum, în București!

Dacă te informezi de la #MAI, vei fi pregătit pentru orice situație!

Nu te lăsa surprins de vreme, ascultă indicațiile autorităților și verifică din timp starea vremii și a drumurilor atunci când vrei să pleci de acasă!” e mesajul apărut pe pagina de Facebook Ministerul Afacerilor Interne, Romania.

În plus, Valentin Bunea a distribuit înregistrarea de mai jos pe pagina lui de Facebook, unde pus descrierea: „BOOOM! Poate mă angajez la MAI „.

Valentin Bunea a pus bazele conceputului Body Engineering și centrul cu același nume, profilat pe nutriție și slăbire împreună cu un medic și un psiholog, conceptul Body Engineering și centrul cu același nume, profilat pe nutriție și slăbire.

Ela fost filmat și de un șofer în timp ce pedala pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală.

Citește și...