Un bucureștean, reținut după ce a amenințat pe internet o familie

Publicat: 29/08/2020 | 23:12
Un bucureștean, reținut după ce a amenințat pe internet o familie

Un bucureștean a fost reținut astăzi după ce a amenințat o familie. Polițiștii au percheziționat în acestă dimineață locuința sa.

Poliţiştii de la Secţia 19 din Capitală au reţinut, azi, un bărbat, după ce acesta a postat pe Internet o filmare în care ameninţa o persoană şi familia acesteia, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol.

Potrivit unei informări transmise sâmbătă de către Poliţia Capitalei, în data de 27.08.2020, la Secţia 19 Poliţie s-a prezentat o persoană care a reclamat că în aceeaşi zi, în jurul orei 10,00, a fost publicat pe o reţea de socializare, un material video, în care un bărbat îi adresează ameninţări, atât ei cât şi familiei, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol.

Au fost demarate, de urgenţă, investigaţii şi audieri, fiind identificat un bărbat de 52 de ani.

Cercetările au fost declanşate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precizează sursa citată.

Bărbatul avea pistol acasă

Azi-dimineață, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul bărbatului, fiind identificate şi ridicate mai multe obiecte tăietor-înţepătoare şi un pistol de tip air soft (nesupus autorizării). Individul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, unde după audieri, a fost dispusa măsura reţinerii.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, a anunțat Poliţia Capitalei, scrie Agerpres.

Foto: pixabay.com