Un concurent de la „Vocea Romaniei” a renuntat la Academia de Politie pentru muzica! Vezi aici povestea lui

Publicat: 15/11/2013 | 00:15
Un concurent de la „Vocea Romaniei” a renuntat la Academia de Politie pentru muzica! Vezi aici povestea lui

Felix Burdusa are 21 de ani si este originar din Focsani. Pana in clasa a XII-a, nimic nu prevedea ca acesta va ajunge artist. Tanarul se pregatea sa dea admiterea la Academia de Politie, dar s-a razgandit in ultima clipa, in favoarea muzicii.

Inca din copilarie, Felix a visat sa devina politist, avandu-i ca exemplu pe cei din familia sa, multe rude care lucreaza in cadrul Politiei sau al Armatei. Pana cand a terminat liceul, acesta s-a pregatit intens pentru admiterea la Academie, dar destinul a vrut altceva pentru el.

In timp ce se afla in clasa a XII-a, Felix a intalnit pentru prima data muzica. Un prieten de-ai lui, care compunea si canta hip-hop, i-a auzit vocea si i-a propus sa faca impreuna o melodie.

Sambata seara, Felix va urca pe scena de la
Sambata seara, Felix va urca pe scena de la „Vocea Romaniei”, in galele live

Mai in gluma, mai in serios, cei doi au batut palma si asa s-a nascut prima piesa a lui Felix. De aici si pana la o cariera in muzica nu a mai fost decat un singur pas. Usor, usor, Felix a inceput sa se simta in largul lui in studio si sa simta ca, de fapt, acesta este drumul lui.

Cand a venit momentul sa decida ce facultate va urma, tanarul a hotarat ca Academia de Politie nu mai era potrivita pentru ceea ce isi dorea de la viitor, asa ca a dat admiterea la Drept, unde este student in prezent.

Felix, alaturi de prietenii si colegii sai de la
Felix, alaturi de prietenii si colegii sai de la „Vocea Romaniei’

Ajuns in Bucuresti, Felix a descoperit cu adevarat ce inseamna muzica. A cunoscut-o pe Dana Dorian si a urmat cateva cursuri de canto cu aceasta si, asa, a prins curaj sa se inscrie la „Vocea Romaniei”, prima lui experienta muzicala pe o scena de asemenea amploare.

Maine seara, de la 20.30, Felix va urca din nou pe scena de la „Vocea”.

Aiana Dinu