Un ieșean și-a înjunghiat soția de patru ori și a lăsat-o să agonizeze fără să sune la 112

Publicat: 19/12/2018 | 16:34

Un bărbat din Iași și-a înjunghiat soția de patru ori și a lăsat-o să agonizeze fără să sune la 112.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)  Numai intervenția in extremis a surorii bărbatului și eforturile medicilor au făcut ca femeia să scape cu viață. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive despre acest caz terifiant.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Potrivit anchetatorilor, acum două zile, Mihai Gheorghiu (42 de ani), din comuna Mogoșești, s-a trezit la ora 5 pentru a merge la muncă. (CITEȘTE ȘI: PREOT DIN IAȘI, ANCHETAT DUPĂ CE AR FI FOST PRINS DE SOȚIE CU ALTĂ FEMEIE, ÎN CASA PAROHIALĂ)

A lovit de patru ori cu un cuțit de bucătărie

Individul a observat că din portofelul personal i-ar fi lipsit nişte bani, cerând explicaţii în acest sens soţiei sale. Cei doi au început să se certe, motiv pentru care femeia a încercat să iasă din încăpere. Mihai Gheorghiu a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, pe care l-a înfipt de patru ori în spatele soţiei sale, una dintre lovituri atingând ficatul victimei.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Într-un târziu i-a permis surorii sale să cheme salvarea

Ţipetele victimei au fost auzite de sora inculpatului, care a intervenit în sprijinul cumnatei sale. Deşi starea de sănătate a victimei se înrăutăţea progresiv şi avea hemoragii puternice, inculpatul a permis surorii sale să solicite ajutor medical în jurul orei 8.00“, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribu­nalul Iaşi. (VEZI ȘI: CRIMĂ PASIONALĂ ÎN IAȘI! UN BĂRBAT ȘI-A UCIS SOȚIA ȘI I-A SCOS UN OCHI DUPĂ CE A AFLAT CĂ ESTE ÎNȘELAT)

A amenințat că își va înjunghia soția, dar nu a fost crezut

Vecinii celor doi spun că soții Gheorghiu aveau des conflicte, mai ales din cauza alcoolului. O vecină chiar a spus că, cu o seară înainte de agresiune, Mihai Gheorghiu s-a destăinuit unui vecin că nu o mai suportă pe nevasta sa și o va înjunghia, însă nu a fost crezut.  (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Citește și...