Un luptator de MMA intra in afaceri! Ionut “Pitbull” Atodiresei si sotia sa isi deschid salon de…!

Publicat: 06/03/2015 | 14:38

Ionut “Pitbull” Atodiresei impreuna cu sotia sa, Oana, se lanseaza in afaceri cu… tatuaje. Cei doi isi vor deschide anul acesta un salon de pictura corporala in Capitala, iar cea care va munci aici va fi chiar jumatatea luptatorului.

Ionut, care acum se pregateste intens pentru Gala RXF 17 ce va avea loc pe 16 martie la Craiova, ne-a spus ca va fi printre primii clienti ai salonului.

Ionut Atodiresei si-a pus la pamant adversarul in doar 3 secunde
Ionut Atodiresei si-a pus la pamant adversarul in doar 3 secunde

Temutul luptator povesteste ca vrea sa isi deseneze pe corp cateva scena de lupta, dar inca sa gandeste exact la ceea ce vrea sa faca. Deocamdata el nu a vrut sa dea prea multe detalii legate de acest subiect, dar a spus ca salonul va fi deschis in acest an in Capitala.

Ionut Atodiresei a dat un autograf pe sanul unei domnisoare
Ionut Atodiresei a dat un autograf pe sanul unei domnisoare

Se pregateste intens pentru gala

“Eu vin dupa o accidentare, iar acum am inceput antrenamentele intens. Sunt pregatit”, ne-a spus Ionut “Pitbull” Atodiresei. El vrea sa faca o impresie buna la aceasta gala, iar tot ce este in mintea sa este sa castige meciul din gala cu numarul 17 organizata de RXF.

Ionut
Ionut „Pitbull” Atodiresei merge la aproape fiecare meci insotit de sotia sa Oana

Viata de sportiv nu a fost niciodata usoara, iar pentru a face performanta este nevoie de sacrficii mari. Ionut “Pitbull” Atodiresei a reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre performanta si viata de familie. “Nu o voi neglija viata de familie, niciodata, mereu imbin utilul cu placutul si sotia mea este aproape de mine mine peste tot pe unde merg”, ne-a spus temutul luptator.

Echipa de medici din sala a fost nevoita sa intervina pentru a-i acorda primul ajutor luptatorului
Echipa de medici din sala a fost nevoita sa intervina pentru a-i acorda primul ajutor luptatorului

Cum este o zi din viata unui luptator de MMA

Viata dedicata sportului cere sacrificii, iar antrenamentele saprtane este unul din ele. O zi din viata unui sportiv de performanta nu este deloc simpla, chiar daca de afara asa pare.

————————————————————————————

CITESTE SI

Afla ce s-a intamplat in culisele celei mai mari gale de MMA organizata vreodata in Romania! „Te iubesc puiule!”

Sandu Lungu s-a pregatit pentru gala „MMA All Stars”, cel mai mare eveniment de MMA al anului in Romania!

Afla ce sacrificii face Ionut „Pitbull” Atodiresei! Vezi cine il insoteste pe durul luptator la fiecare meci!

————————————————————————————

“Cum ma trezersc imi fac micul dejun, imi beau cafeaua, dupa aceea plec la antrenament, mai stau pe acasa, apoi ma intorc la pregatire. Sotia mea este mandra de mine, poate nu imi spune, dar cu siguranta este mandra. Chiar si cand pierd ma sustine, pentru ca ai si momente frumoase, cand castigi, ai si momente grele, cand pierzi. Dar spre bucuria noastra ca si familie am mai multe victorii decat infrangeri si asta este foarte important”, a povestit, in urma cu ceva vreme, sportivul. (A.S.)

 

Citește și...