Un mare artist a revenit in Romania! Victor Ponta: „E un semnal mobilizator si de curaj dat oamenilor valorosi!”

Publicat: 10/10/2014 | 09:45

Pictorul Stefan Ramniceanu a revenit in Romania, dupa doua decenii petrecute peste granita. Cu aceasta ocazie, premierul Victor Ponta a tinut sa il felicite pe artistul roman.

Premierul Victor Ponta ssustine ca revenirea pictorului Stefan Ramniceanu in Romania reprezinta un semnal de bun augur pentru mediul artistic autohton.

“Il felicit pe artistul Stefan Ramniceanu, unul dintre cei mai importanti pictori ai diasporei romanesti, pentru organizarea primei expozitii in Romania dupa cele doua decenii de activitate in afara granitelor!

Ramniceanu

Intoarcerea sa in tara si implicarea in mediul artistic romanesc reprezinta un semnal mobilizator si de curaj dat oamenilor valorosi care traiesc si creeaza cu gandul la Romania si se mandresc cu tara noastra oriunde ar fi in lume.

Voi incerca sa merg zilele acestea sa vad expozitia si va invit pe toti sa faceti la fel!“, a declarat Victor Ponta.

Ramniceanu

Expozitia „Retrospectiva Ramniceanu: Urme” cuprinde peste 400 de lucrari si va fi vernisata, vineri, la Palatul Mogosoaia. Astfel, Stefan Ramniceanu revine in Romania, dupa 26 de ani de la cea mai recenta expozitie a sa, la Curtea Veche din Bucuresti.

R.O.

Citește și...