Un militar român s-a împuşcat în cap! Tragedia a avut loc în Târgu Jiu: „A avut un comportament normal”

Publicat: 18/09/2013 | 09:34
Un militar român s-a împuşcat în cap! Tragedia a avut loc în Târgu Jiu: „A avut un comportament normal”

Un militar în vârstă de 25 de ani s-a împuşcat în cap, miercuri de dimineaţă, în unitatea militară din Târgu Jiu.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Unităţii militare 01541 din Târgu Jiu, maior Dorin Dumitru, ancheta în cazul morţii caporalului Ion Adrian Toader este făcută de Parchetul Militar Craiova, precum şi de o comisie numită de comandantul unităţii.

„Până la acest tragic eveniment, militarul a avut un comportament normal”, a precizat Dorin Dumitru. Conform unor surse judiciare, lângă trupul militarului a fost găsit un pistol mitralieră calibru 7,62 milimetri.

Militarul era din localitatea Alinteşti, aflată la aproximativ 50 de kilometri distanţă de Târgu Jiu şi nu era căsătorit.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul, care era caporal, a fost găsit împuşcat în cap, miercuri dimineaţă, în incinta Unităţii militare 01541 din Târgu Jiu de către un coleg care a solicitat intervenţia unei ambulanţe, apoi şi-a anunţat superiorii.

Militarul avea 26 de ani şi era angajat pe bază de contract la unitatea militară. La faţa locului s-au deplasat poliţişti criminalişti din cadrul Poliţiei Judeţene Gorj.

Colegii bărbatului au auzit împuşcăturile şi când au ieşit din unitate acesta era împuşcat în cap cu un pistol-mitralieră, potrivit Romania TV.

Militarul avea 25 de ani şi lucra în cadrul unei unităţi din Târgu-Jiu. La faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti şi procurori.

Banner

G.C.

Citește și...