Un nou membru în familia Andreei Marin! L-a găsit la uşă

Publicat: 19/09/2017 | 11:43

Andreea Marin a avut parte de o surpriză plăcută, azi, chiar la uşa casei ei. Vedeta a găsit un căţeluş, care cel mai probabil va rămâne la ea, în caz că nu are stăpân.

Câţeluşul şi-a făcut apariţia la uşa Andreei Marin şi pare că nu vrea să plece. Vedeta suspectează că micuţul a venit să-i facă curte căţeluşei familiei. Cum Andreea Marin este o mare iubitoare de animale, „zâna” şi-a anunţat vecinii că dacă îşi pierd căţeii, cel mai probabil se află la ea, „bine hrăniţi şi fericiţi”.

Bună dimineaţa! Dechid uşa la plecarea fetiţei mele spre şcoală şi…ce să vezi?! Nu o mai avem doar pe Lady, alături de cele două pisici, o veveriţă, zeci de păsărele, peştişori…a mai apărut un ghiduş în gospodărie, care-i face curte căţeluşei noastre! Pe unde să fi intrat?! Mă dumiresc: pe sub poartă, atât de mic! Dar îndrăzneţ! Aşa că punemn micul dejun pentur doi şi vedem apoi cum îi găsim stăpânii. Şi avem un pisicher roşcat care a săpat pământul unde a găsit un loc potrivit, doar să intre sub gard. Trezeşte pasiuni Lady a noastră, aviz vecinilor care au băieţi descurcăreţi- îi găsiţi la noi la nevoie. Bine hrăniţi şi fericiţi”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Angie Voicu

Citește și...