Un nou scandal in showbiz! Roxana Andronescu, data afara din formatia Spin, fara sa primeasca explicatii. Vezi ce s-a intamplat

Publicat: 27/01/2013 | 23:00

Roxana Andronescu nu mai face parte din componenta trupei Spin. Excluderea s-a produs in urma cu un an, insa, solista a tot sperat ca situatia sa se reglementeze, motiv pentru care nu a suflat o vorba, pana acum.

Dupa opt ani in care au colaborat cu succes, Roxana Andronescu se desparte definitiv de trupa Spin, optand pentru o cariera solo. Schimbarea a avut loc in urma cu un an, in conditii neprietenoase, Roxana Andronescu trezindu-se efectiv exclusa din componenta formatiei a carei voce era. Mai mult, dupa cum povesteste artista, ea nu a primit nicio explicatie din partea colegilor sai, trezindu-se efectiv ca nu mai este solicitata la concerte sau chemata la repetitii.

Roxana Andronescu va incepe o cariera solo
Roxana Andronescu va incepe o cariera solo

„Sunt exclusa de peste un an din trupa in care am cantat. Nu am fost nici macar anuntata in mod direct. Pur si simplu, am dedus. Cum ati reactiona in locul meu, sa stiti ca trupa merge mai departe cu un alt vocal, folosindu-se de acelasi nume, desi notorietatea numelui se datoreaza si mie?”, a scris Roxana Andronescu pe pagina sa de Facebook. Postarea solistei a reusit sa adune peste 140 de comentarii, admiratorii sai sfatuind-o sa merga mai departe, singura.

Trupa Spin in formula in care s-au consacrat
Trupa Spin in formula in care s-au consacrat

Ceea ce se pare ca Roxana va face, in scurt timp artista urmand sa lanseze prima piesa din cariera sa solo, „Sorry’s ok”, cu varianta in limba romana „Daca ai visa”, imediat dupa ce va semna cu o casa de productie. Trupa Spin a aparut pe piata muzicala din Romania in anul 2004 in componenta: Roxana, Marius, Sorin, George si Catalin, iar cea mai cunoscuta piesa a lor este „Nimeni pe drum”. 

Simona Odorhean

Citește și...