Un stelist a devenit tătic! Soţia lui a născut o fetiţă, iar el s-a grăbit să facă anunţul: ”Moş Crăciun n-a venit cu renii, ci cu barza!” Cum o cheamă pe micuţă

Publicat: 14/01/2018 | 17:23

Fostul internaţional al Stelei, Iulian Miu, este tătic. Soţia lui, Mihaela, a adus pe lume o fetiţă, căreia cuplul a hotărât să-i pună numele Astrid. Iulian a făcut anunţul pe reteaua de socializare. 

„L-am aşteptat pe Moş Crăciun ceva mai mult. A venit mai târziu, şi nu cu renii, ci cu barza. Astrid este cadoul pentru noi şi am primit-o cu multe emoţii. Deja se dovedeşte un caracter puternic şi ne testează mereu vigilenţa”, a scris Iulian Miu pe pagina sa de Facebook.

„Ca fost sportiv, mă gândeam să o fac ori handbalistă, ori fotbalistă sau poate jucătoare de tenis, dar la cât de des ne >, mă gândesc că va deveni artistă”.

”Sanatate! Sa ti creasca mare si frumoasa ca voi!”, ”Sa va trăiască sa fiti sănătoşi şi fericiţi alături de darul vostru!”, sunt câteva dintre mesajele pe care cei doi le-au primit de la prieteni.

Iulian Miu (41 de ani) a jucat la Progresul Bucureşti, Foresta Fălticeni, Steaua, FCM Bacău, Bursaspor (Turcia), UTA, şi Concordia Chiajna.

Are şi opt selecţii la naţională. 

Citește și...