Un student străin de la Universitatea Spiru Haret a murit încercând să scape de doi tâlhari care l-au sechestrat

Publicat: 18/05/2018 | 12:41

Un student străin de la Universitatea Spiru Haret din Capitală a căzut de la etajul 4 ca să scape de tâlharii care l-au sechestrat. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Din păcate, tânărul nu a supraviețuit.

Cei doi suspecți sunt niște muncitori care lucrează cu ziua, în București. Ei locuiau, cu chirie, într-un apartament din cartierul bucureștean Berceni. Duminică seară, unul dintre aceștia s-ar fi întâlnit, în zona Pieței Sudului, cu studentul indian Saini Amrit Singh, în vârstă de 23 de ani, care ar fi acceptat să-l însoțească în apartamentul său. La scurt tip după ce tânărul indian a intrat în locuința lor, cei doi zilieri au decis să-l jefuiască.

Agresorii l-au bătut pe student

Aceștia l-au sechestrat și au început să-l bată ca să le spună codul PIN al cardului bancar. La un moment dat, unul dintre agresori, Costel Sebastian Sandu, a coborât ca să cumpere bere și l-a lăsat pe prietenul său Gheorghe Amar Mustață să păzească victima. În timp ce acesta lipsea, indianul s-a luat la bătaie cu Gheorghe Amar Mustață, iar în timpul luptei a ieșit pe balcon încercând să treacă, pe dinafară, dintr-o cameră în alta. Acesta s-a dezechilbrat și a căzut în gol de la etajul patru. Cei doi agresori au fost arestați, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

 

Citește și...