Un tânăr din Găeşti ameninţă pe Facebook că va arunca femei în faţa metroului: „Arunc măcar una până mă prindeţi”

Publicat: 17/01/2018 | 13:02

Un bărbat care îşi spune în mediul virtual "Colonelu Morteni" a afirmat în timp ce făcea un live pe Facebook că va arunca cel puţin o femeie în faţa metroului până să fie prins. Internauţii s-au alarmat şi au făcut apeluri peste apeluri la autorităţi cărora le cer să-l prindă pe individ.

Îmbrăcat la fel ca teroriştii grupării jihadiste Stat Islamic, bărbatul s-a certat cu câţiva internauţi care l-au ameninţat, iar la rândul său a precizat că „nu stă să se certe cu ei, ci va acţiona şi le va arunca femeile în faţa metroului”.

„Acest individ ameninta chiar in aceste momente pe un LIVE ca va repeta scena de la metrou, va arunca cel putin o femeie in fata metroului pana il vor prinde autoritatile  Distribuiti masiv sa ajutam autoritatile sa il identifice pana nu va fi prea tarziu”, a scris un tânăr pe internet.

La câteva minute de la acest apel, pe contul de Facebook al teribilistului a apărut o postare în care a anunţat că poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru ameninţare, potrivit observator.tv. Ulterior, contul cu numele Colonelu Morteni a fost şters.

Ameninţarea referitoare la a arunca o femeie în faţa metroului vine după tragedia produsă la metroul din Bucureşti. Vă reamintim că luna trecută Alina Ciucu a fost împinsă pe şinele morţii de Magdalena Şerban, o femeie cu probleme psihice.

Recent, pe Facebook a apărut un mesaj alarmant, iar cineva a făcut public numele bărbatului care a făcut ameninţările înfiorătoare.

„«Colonelu Morteni», pe numele sau real Enache Ionut din comuna Morteni, jud. Dambovita, continua cu amenintarile cu moartea. De data aceasta direct la 112, probabil acest curaj si din cauza faptului ca autoritatile romane nu iau in serios aceste persoane instabile mintal. CEREM AUTORITATILOR ROMANE ARESTAREA ACESTUI INDIVID, DEOARECE PREZINTA UN ADEVARAT PERICOL PUBLIC!! SA DISTRIBUIM MASIV… zic!” e mesajul făcut public de un internaut.

Citește și...