Un tir cu lapte s-a răsturnat pe A1! Traficul spre Piteşti este blocat

Publicat: 19/11/2012 | 14:55
Un tir cu lapte s-a răsturnat pe A1! Traficul spre Piteşti este blocat

Din cauza răsturnării pe partea carosabilă a unui autocamion încărcat cu lapte, circulaţia auto pe sensul spre Argeş al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti este oprită la kilometrul 51.

Un tir încărcat cu cutii de lapte s-a răsturnat, luni, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, iar o parte din marfă s-a răsturnat pe şosea, traficul la kilometrul 51 al autostrăzii, pe sensul dinspre Capitală, fiind blocat.

Camion rasturnat pe A1

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar-şef Emilian Buican, primele date arată că accidentul a fost provocat de neatenţia şoferului, care circula pe banda a doua a sensului spre Piteşti, iar la un moment dat maşina a lovit glisierele de pe mijlocul drumului, a derapat şi s-a răsturnat de-a latul şoselei.

Camion rasturnat pe A1

„Şoferul nu a fost rănit în urma accidentului. Autotrenul cu marfă s-a răsturnat de-a latul şoselei, câteva minute s-a circulat cu greutate doar pe banda de urgenţă, iar ulterior am luat măsura devierii traficului de la kilometrul 49 – Corbii Mari – DN61 – Ulieşti – Petreşti, cu reintrare pe autostradă la kilometrul 70”, a declarat Buican, potrivit Romania TV.

Camion rasturnat pe A1

O parte din cutiile cu lapte s-au răsturnat pe carosabil, pompierii militari intervenind pentru spălarea şoselei. De asemenea, la faţa locului se află o macara care va scoate tirul pe banda de urgenţă şi îl va repune pe roţi.

Citește și...